Παροξυσμός στο διαδίκτυο για την Χίλαρι Κλίντον - Χρησιμοποιεί σωσία μετά την κατάρρευσή της;

«Φρενίτιδα» έχουν προκαλέσει οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν στην Χίλαρι Κλίντον και αν εκείνη χρησιμοποιεί σωσία μετά από την δραματική δημόσια κατάρρευση της στις 11 Σεπτεμβρίου.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η ομάδα της Χίλαρι κάλεσε την ηθοποιό Teresa Barnwell να προσποιηθεί την Χίλαρι καθώς εκείνη ταλαιπωρείται από πνευμονία.

Η 68χρονη πυροδότησε φόβους για την υγεία της, μετά την κατάρρευση της πηγαίνοντας στην αυτοκινητοπομπή για το μνημόσυνο της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Ήταν τότε που μεταφέρθηκε

στο διαμέρισμά της κόρης της Τσέλσι για να ξεκουραστεί και να παρουσιαστεί δύο ώρες αργότερα χαμογελώντας, ποζάροντας για φωτογραφίες να λέει στο κοινό της: «Νιώθω υπέροχα. Είναι μια όμορφη μέρα στη Νέα Υόρκη».

Αυτή λοιπόν η «ραγδαία ανάκαμψη» της έκανε τις θεωρίες να πάρουν φωτιά, με επικρατέστερη την άποψη ότι το πρόσωπο που αποχώρησε από την πολυκατοικία με εύθυμο βήμα, δεν ήταν η Χίλαρι.

Οι συνωμοσιολόγοι μάλιστα επισημαίνουν ότι τα πόδια της ήταν πάρα πολύ αδύνατα, η μύτη της ελαφρώς διαφορετική και οι λοβοί των αυτιών της είχαν διαφορετικό μέγεθος από ό, τι κανονικά.

Η φήμη γρήγορα απογειώθηκε στο Twitter με περισσότερα «στοιχεία» να ενισχύουν την άποψη αυτή.

Πολλοί μάλιστα επεσήμαναν την έλλειψη των μυστικών αξιωματικών κοντά στην υποψήφια πρόεδρο.

Δείτε εικόνες που κυκλοφορούν με το hashtag #HillarysBodyDouble

Keywords
Τυχαία Θέματα