Οι πιο βάναυσες μέθοδοι βασανιστηρίων στην ιστορία

Τα βασανιστήρια ήταν μια σκληρή πραγματικότητα για πολλούς άτυχους ανθρώπους. Αλλά το πιο ανησυχητικό γεγονός για την κτηνωδία αυτών των βασανιστηρίων δεν ήταν απλά η ύπαρξή τους, αλλά η διεστραμμένη αίσθηση της δημιουργικότητας (ακόμη και της ευχαρίστησης) στη δημιουργία συσκευών που έχουν σχεδιασθεί για να προκαλούν πόνο.

Από τις πιο άγριες μεθόδους βασανιστηρίων που επινοήθηκαν ποτέ, ήταν ο Ταύρος της Σικελίας, που είχε σχεδιαστεί στην αρχαία Ελλάδα και το θύμα έπρεπε να τοποθετηθεί στο εσωτερικό του ταύρου και

να ανάψουν μια φωτιά από κάτω, μέχρι το μέταλλο να γίνει κυριολεκτικά κίτρινο καθώς θερμαίνεται. Το θύμα στη συνέχεια ψηνόταν σιγά-σιγά μέχρι θανάτου, ενώ ούρλιαζε από τον αβάσταχτο πόνο. Ο ταύρος σκόπιμα είχε σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις κραυγές και να κάνει τα θύματα να ακούγονται όταν φωνάζουν σαν το μούγκρισμα ενός ταύρου.

Επίσης, η μπανιέρα ήταν από τα πιο σκληρά βασανιστήρια. Ο καταδικασθείς έπρεπε να τοποθετηθεί σε μία ξύλινη μπανιέρα με μόνο το κεφάλι του απ' έξω. Μετά από αυτό, ο δήμιος θα χρωμάτιζε το πρόσωπό του με γάλα και μέλι και σύντομα οι μύγες άρχιζαν να τρέφονται. Μετά από μερικές ημέρες, σκουλήκια θα καταβρόχθιζαν το σώμα, καθώς θα σάπιζε ζωντανός.

Δείτε παρακάτω τις 15 πιο φρικτές μεθόδους βασανιστηρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα