Στην τελευταία θέση παγκοσμίως η μονάδα μετοχών της HSBC

Μπορεί η HSBC να ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κέρδη και έσοδα για το α' εξάμηνο του έτους, ωστόσο για το β' τρίμηνο του έτους καταγράφει μια από τις χειρότερες επιδόσεις σε ό,τι αφορά σε έσοδα από μετοχές, σε σχέση με τις υπόλοιπες μεγάλες τράπεζες. Την ίδια ώρα, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης παρουσιάζει συνολικά πτώση στις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τις χρηματαγορές,

Τα

έσοδα από το trading μετοχών στην τράπεζα που εστιάζει στις αγορές της Ασίας, υποχώρησαν κατά 17% στα 279 εκατ. δολάρια την ώρα που οι αμερικανικές τράπεζες παρουσιάζουν μέση αύξηση 14% και οι ανταγωνιστές της στην Ευρώπη ανακοινώνουν διψήφια κέρδη – μεταξύ αυτών οι UBS Group AG και BNP Paribas SA.

Το σημαντικό κομμάτι των συναλλαγών σταθερού εισοδήματος της HSBC υποχώρησε 12% στα 1,3 δισ. δολάρια, σε αντίθεση με τα κέρδη που ανακοίνωσαν οι περισσότερες αμερικανικές τράπεζες, λόγω των «σφιχτότερων spreads και της χαμηλότερης δραστηριότητας των πελατών έναντι ενός ισχυρού β' τριμήνου κατά το 2017», όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Πάντως, άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες όπως η Deutsche Bank και η BNOP, ανακοίνωσαν Άλλοι Ευρωπαίοι δανειστές, συμπεριλαμβανομένων των BNP και Deutsche Bank AG, ανέφεραν μεγαλύτερη πτώση.

Τα έσοδα από trading μετοχών της HSBC και των κυριότερων αντιπάλων της:

Keywords
Τυχαία Θέματα