Οι 34 «νεοσύλλεκτοι» του egg


του Κώστα Τσαούση

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά τριάντα τέσσερις τον αριθμό ομάδες (ή και έτοιμες εταιρείες) με ισάριθμες ιδέες και σχέδια προς αξιοποίηση βρίσκονται στην εκκίνηση ενός ακόμη μαραθώνιου επιχειρηματικής εκκόλαψης και επιτάχυνσης. Με άλλα λόγια, είναι οι «νεοσύλλεκτοι» του egg ( enter grow go) και πιο συγκεκριμένα, του 5ου κατά σειρά κύκλου για την στήριξη της νέας και της νεανικής επιχειρηματικότητας που έχει δημιουργήσει η Eurobank με την συνδρομή

του Corallia.


Το θέμα που ακολουθεί με τα προφίλ των 34 είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί τους.

Cash Buddy
Το CashBuddy είναι μια πλατφόρμα που αποσκοπεί να δημιουργήσει ένα νέο είδος κοινωνικού δικτύου στον ευρύτερο τραπεζικό τομέα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα για απευθείας δανεισμό και συναλλαγές, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζονται μεταξύ τους. Φέρνει σε επαφή ανθρώπους που αναζητούν μετρητά και ανθρώπους που μπορούν να τα παρέχουν, αλλάζοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε με τα ATM και τα POS.
Το CashBuddy δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών ακόμη και χωρίς τη χρήση φυσικής κάρτας - πιστωτικής ή χρεωστικής.

hopwave
Η hopwave είναι τεχνολογική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού. Το ομώνυμο προϊόν της εταιρείας hopwave, είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων για εισιτήρια εκδρομών με καράβια, κρουαζιέρων και δραστηριοτήτων, όπως ψάρεμα και καταδύσεις. Η κράτηση και αγορά εισιτηρίων για ημερήσιες ή πολυήμερες κρουαζιέρες στα νησιά γίνεται πλέον εύκολη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ανεξάρτητους ταξιδιώτες καθώς και σε ταξιδιωτικά γραφεία και προσφέρεται μέσω Internet, ή μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής για κινητά Android και iOS. Στόχος είναι η ευέλικτη, εύκολη και γρήγορη εξερεύνηση μοναδικών προορισμών και απόκρυφων παραλιών σε συνδυασμό με μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Paymatrix
Η PayMatrix αναπτύσσει μία πλατφόρμα, η οποία απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες με στόχο να καλύψει τις ανάγκες τους για την online έκδοση και αποθήκευση των παραστατικών τους, καθώς και την εκτέλεση πληρωμών. Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σε φιλικό περιβάλλον για το χρήστη, παρέχοντάς του ταυτόχρονα τη δυνατότητα απομακρυσμένης ανεύρεσης και αξιοποίησης των αποθηκευμένων πληροφοριών.

Spatiall
Η Spatiall δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και εξέλιξη προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων, για την παροχή χωροταξικής απεικόνισης και παραμετρικής προσαρμογής κατά τη διαδικασία αναζήτησης ή κράτησης εισιτηρίων / θέσεων σε επιχειρήσεις θεαμάτων. Μέσω των web3D & webVR συστημάτων της Spatiall, παρέχεται η δυνατότητα ακριβούς μεταφοράς του χώρου θεάματος στην πλατφόρμα, ώστε το κοινό κατά τη διαδικασία της κράτησης ή αναζήτησης εισιτηρίων να βλέπει, ακούει και αισθάνεται σαν να βρίσκεται στο χώρο.

Kids Hub
To kidshub είναι ο πιο ολοκληρωμένος «οδηγός πολιτισμού για παιδιά». Απευθύνεται σε γονείς κι έρχεται να καλύψει την ανάγκη τους, να προσφέρουν στα παιδιά τους, ό,τι καλύτερο γίνεται, σε επίπεδο ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης. Tο kidshub.gr είναι το μόνο site της κατηγορίας που επενδύει στην τεχνολογία αναζήτησης και ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων. Η πληροφόρηση καλύπτει όλες τις δράσεις ψυχαγωγίας καθώς και εξωσχολικές δραστηριότητες που αφορούν σε παιδιά έως 13 ετών.
Foodity
H Sustainable Food Movement in Greece αποσκοπεί στη μείωση των απορριμμάτων τροφής σε διακεκριμένες επιχειρήσεις γαστρονομίας και στην αντιμετώπιση της πείνας στην Ελλάδα μέσω της Foodity, εφαρμογής ψηφιακής δωρεάς φαγητού. Αποστολή της Foodity είναι η αφύπνιση των πολιτών ως προς τη σπατάλη τροφίμων, η εκπαίδευση και εξειδίκευση επαγγελματιών εστίασης στην αειφόρο γαστρονομία, η ανάπτυξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις αντίστοιχες επιχειρήσεις ενεργοποιώντας τον ηθικό καταναλωτισμό στην Ελλάδα μέσω της δωρεάς φαγητού που περισσεύει από διακεκριμένα εστιατόρια.
Free on Trip
Η Free on Trip αφορά στη σχεδίαση και διάθεση δικαιωμάτων αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων σε υποψήφιους επιβάτες. Βασικός στόχος είναι να μετατρέψει την οικονομική υποχρέωση που δημιουργείται στον επιβάτη από την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου, με βάση τα ως τώρα δεδομένα, σε δικαίωμα χρήσης. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, θα είναι δυνατό να επιτυγχάνεται η κάλυψη του επιβάτη ως προς τον κίνδυνο αύξησης των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων στην πάροδο του χρόνου, με «κλείδωμα» μιας συμφέρουσας τιμής και ταυτόχρονη παροχή ικανού χρονικού διαστήματος να αποφασίσει για την πραγματοποίηση ή μη του ταξιδιού του.

Charelship

Το Charelship είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό για τη ναυτιλία. Πρόκειται για την ηλεκτρονική διασύνδεση πλοιοκτητών - ναυλωτών με σκοπό τη μεταφορά φορτίων. Η εφαρμογή στηρίζεται σε ένα έξυπνο σύστημα κατανομής και διαχείρισης των διαθέσιμων χώρων. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε έναν εξελιγμένο αλγόριθμο που φροντίζει να προσφέρει τις καλύτερες προτεινόμενες επιλογές προς το ναυλωτή και την καλύτερη διαχείριση των πλοίων με βάση τη διαθεσιμότητά τους.
Mantis
Η Mantis Business Innovation αποτελεί μια εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, σε θεματικούς οικονομικούς τομείς που περιέχουν γνώση, υψηλή́ εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασία στοιχειών. Σε πρώτη φάση, το προϊόν που έχει αναπτυχθεί είναι το Mantis Startup Evaluator. To Mantis Strartup Evaluator είναι ένα υψηλής ποιότητας εργαλείο αξιολόγησης νεοφυών επιχειρήσεων που ως στόχο έχει να διακρίνει ποια από τα κατατεθειμένα επιχειρηματικά σχέδια ή εγχειρήματα σε ένα Venture Capital, σε έναν angel investor και σε ένα business incubator ή Accelerator, έχουν ιδιαίτερη αξία.

Smart Box
Το SmartBox4U παρέχει μια έξυπνη ολοκληρωμένη λύση για ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες ως μέσο πρόληψης πιθανών κρίσεων άσθματος λόγω έκθεσης σε κακής ποιότητας αέρα. Το προτεινόμενο σύστημα αποτελείται από μια φορητή συσκευή ανίχνευσης σε συνδυασμό με μια εφαρμογή για smartphone που χρησιμοποιεί τεχνικές «πληθοπορισμού» (crowd-sourcing) για να βοηθά τους χρήστες να αποφεύγουν πιθανή έκθεση σε επιβλαβή αιωρούμενα σωματίδια στις καθημερινές υπαίθριες δραστηριότητές τους, ενημερώνοντάς τους εκ των προτέρων όταν η ποιότητα του αέρα πέφτει κάτω από τα τυπικά επίπεδα στην περιοχή του ενδιαφέροντός τους.
LaPlaya
Το LaPlaya είναι μια εφαρμογή για smartphones που βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν την ιδανική παραλία. Με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά και ζωντανά δεδομένα, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει και να επιλέξει την πλέον ιδανική παραλία για να επισκεφθεί. Το LaPlaya βοηθά τον ενδιαφερόμενο να βρει και να πλοηγηθεί στην ιδανική παραλία. Περιλαμβάνει στοχευμένη πληροφορία που απαντά στον τύπο εδάφους, υποδομές, προσβασιμότητα καθώς και ζωντανά δεδομένα που ενημερώνουν για την ισχύ του ανέμου, την καθαριότητα, το συνωστισμό καθώς και άλλα πληροφοριακά και κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Be My Quest
Η Be My Quest έχει ως βασικό στόχο την ανάπλαση και την οικονομική αναγέννηση εγκαταλελειμμένων χωριών και περιοχών που μέχρι σήμερα δεν είχαν οικονομική και τουριστική δράση. Η Be My Quest θα επικοινωνεί με παρόχους εκμεταλλεύσιμων εγκαταστάσεων σε αυτές τις περιοχές και θα προτείνει μοναδικές δράσεις εναλλακτικού τουρισμού, οι οποίες θα αναβαθμίσουν οικονομικά την τοπική κοινωνία.
Greenovate & Host
H Greenovate & Host έρχεται να αλλάξει την εμπειρία των επισκεπτών σε τουριστικά καταλύματα. Η πράσινη αναβάθμιση στα καταλύματα και η δυνατότητα συμμετοχής των επισκεπτών σε πράσινες δραστηριότητες με την αξιοποίηση της τοπικής κοινότητας παραγωγών - επιχειρήσεων, δημιουργούν αξέχαστες προσωπικές στιγμές για τους επισκέπτες.

Kidlance
To Kidlance® είναι ένα προϊόν Fintech που ασχολείται με την ηλεκτρονική διαχείριση του χρηματικού ποσού των παιδιών μιας οικογένειας από το γονέα.
Σκοπός της εφαρμογής είναι να μπορεί ο γονέας να έχει την εποπτεία των εξόδων και να γνωρίζει τις συνήθειες του παιδιού του. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εκπαιδεύσει το παιδί σε μια πιο υπεύθυνη και σωστή κατανομή των χρημάτων του.

Daily Plan
Το Daily Plan είναι μία πλατφόρμα η οποία απευθύνεται σε μεγάλου εύρους κοινό με περιορισμένο budget, όπως άτομα από 18 έως 30 ετών, φοιτητές κλπ και προτείνει λύσεις για ποιοτικότερη και πιο υπεύθυνη κατανάλωση των χρημάτων τους. Στη συνέχεια η εφαρμογή θα του παρουσιάζει τα συμβεβλημένα καταστήματα στα οποία ο χρήστης θα μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματά του λαμβάνοντας εκπτώσεις και άλλα προνόμια. Το Daily Plan αποτελεί τον ιδανικότερο βοηθό στην εξοικονόμηση χρημάτων και στην εξερεύνηση της πόλης.

Cleopatra's Sponges

Η Cleopatra's Sponges θα δραστηριοποιηθεί στη καλλιέργεια και συσκευασία θαλάσσιων σφουγγαριών του είδους Spongia Officinalis ή Φίνο. Η υπεραλίευση, σε συνδυασμό με μια σειρά από επιδημίες, σχεδόν εξαφάνισε τους φυσικούς πληθυσμούς σφουγγαριών, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ο κλάδος της σπογγαλιείας στην Ελλάδα.

Mobie
Το Mobie αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα που προσφέρει στους ξένους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα τη δυνατότητα διαρκούς σύνδεσης στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας παράλληλα ένα σύνολο ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Πρόκειται για υπηρεσίες ειδικά εστιασμένες στην κάλυψη των απλών καθημερινών αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, όπως για παράδειγμα την αγορά εισιτηρίων, κράτηση για δείπνο, αναζήτηση μεταφορικού μέσου έως και πιο εξειδικευμένες όπως την ενοικίαση σκάφους και την εύρεση εξατομικευμένων εμπειριών.

HealthyClub
Το HealthyClub έχει σχεδιαστεί από επιστήμονες διατροφολόγους, semantic engineers, μηχανικούς λογισμικού και επαγγελματίες υγείας, ώστε να προσφέρει τις πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τρόφιμα, θρεπτικά συστατικά και προϊόντα του εμπορίου.

Παράλληλα, προσθέτει νέα επίπεδα πληροφοριών πάνω σε αυτά, επιτρέποντας καινοτόμες εταιρείες τροφίμων, αλλά και ασφαλιστικές ή/και φαρμακευτικές εταιρείες να παρέχουν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διατροφής & ευεξίας, η οποία θα βοηθήσει το καταναλωτικό κοινό να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με συμπεριφορές και καταναλωτικές επιλογές.

Thruwind
Η Thruwind αναπτύσσει προϊόντα για τον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε μικρή κλίμακα και συγκεκριμένα στον κλάδο των μικρών ανεμογεννητριών. Στόχος της Thruwind είναι να επαναδιαμορφώσει τον τρόπο αξιοποίησης του αιολικού δυναμικού αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από μικρές ανεμογεννήτριες και βελτιώνοντας το αεροδυναμικό τους να προσφέρει επιπλέον απόδοση ευελιξία και μείωση κόστους. Η Thruwind επιδιώκει με τα προϊόντα της να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των πελατών της και βασική αρχή της είναι η παροχή φιλικών ενεργειακών λύσεων στο περιβάλλον που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.
i-business
Η i-business είναι ένας καινοτόμος τρόπος βελτίωσης της αλληλεπίδρασης των καταστημάτων λιανικής με τους χονδρεμπόρους.Μέσω της πλατφόρμας, ο καταστηματάρχης λαμβάνει καλύτερες τιμές για τις προμήθειες που αγοράζει και ο χονδρέμπορος εντοπίζει αποτελεσματικά, οικονομικά, εύκολα και στοχευμένα τους πελάτες του.

HandsUp
Ο οργανισμός HandsUp δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες σε κωφούς και βαρήκοους πολίτες για ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση. Η δυναμική ομάδα HandsUp δημιουργεί και αναπαράγει βίντεο προσβάσιμα σε κωφούς και βαρήκοους χρήστες της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Στόχος της, η πρόσβαση των πολιτών με πρόβλημα ακοής σε ποικίλες ειδήσεις και πληροφορίες κοινωνικού, πολιτικού, πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ενημερώσεις και μετάδοση γεγονότων σε πραγματικό χρόνο.

akouStoria
Η akouStoria δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ηχητικών βιβλίων (audiobook) στην ελληνική γλώσσα, για να απολαμβάνουν βιβλιόφιλοι και μη, βιβλία στην ηχητική τους έκδοση, με ένα μόνο κλικ από την έξυπνη συσκευή τους. H akouStoria συνδυάζει ένα παραδοσιακό και καθιερωμένο μέσο ψυχαγωγίας, το βιβλίο, με την τεχνολογία, την καινοτομία και τα ψηφιακά ηλεκτρονικά μέσα. Παράλληλα, η εταιρεία υποστηρίζει και την παραγωγή ηχητικής έκδοσης λοιπού έγγραφου λόγου (άρθρα, περιοδικά, εφημερίδες, κ.ά.).

Medler
Το Medler είναι μια καθετοποιημένη λύση στον τομέα του ΙοΤ που απλοποιεί τη διαδικασία με την οποία οι ασθενείς εκτελούν την ιατρική τους συνταγή. Ως ο έξυπνος προσωπικός ιατρικός σας βοηθός μπορεί να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό γιατρό σας για να επανεκδώσει την ιατρική συνταγή και εν συνεχεία να την προωθήσει στον φαρμακοποιό που θα την εκτελέσει, αποστέλλοντας ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Relationsea
Το Relationsea είναι ένα Restful API, μια διαδικτυακή εφαρμογή, που προσπαθεί να διευκολύνει τη μετάβαση του τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και της ναύλωσης σκαφών στον ψηφιακό κόσμο, με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και Big Data. Συλλέγει πληροφορίες για το είδος και τη διαθεσιμότητα των σκαφών προς ναύλωση από τις ιδιοκτήτριες εταιρείες ή τις εταιρείες διαχείρισης στόλου και τις μετασχηματίζει σε μια τεράστια βάση δεδομένων με ασφαλή, στιγμιαία και αξιοποιήσιμα στοιχεία.
Rent It Out
Η Rent It Out είναι μια ηλεκτρονική peer-to-peer (P2P) αγορά ενοικιάσεων (Rental Μarketplace) μέσω της οποίας οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα τόσο να προσφέρουν προς ενοικίαση διαρκή αγαθά που έχουν στην κατοχή τους, όσο και να ενοικιάσουν διαρκή αγαθά προσφερόμενα από άλλους χρήστες. Η Rent It Out στοχεύει στη δημιουργία ενός εναλλακτικού τρόπου χρήσης καθημερινών διαρκών αγαθών, συνδέοντας τους ανθρώπους μεταξύ τους και ενθαρρύνοντας τη συνεργατική κατανάλωση.

3H Services
Η 3H Services [Holistic House Handling] δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών και κατασκευαστικών λύσεων σε δευτερεύουσες-εξοχικές κατοικίες με στόχο την ολιστική διαχείριση του ακινήτου προς όφελος του ιδιοκτήτη. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν για ένα τέτοιο ακίνητο επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να απολαμβάνει την ακίνητη περιουσία του όπως είχε ονειρευτεί όταν την απέκτησε χωρίς ταλαιπωρία και προβλήματα.
ΑΣΤΙΚΗ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Η Αστική Πτηνοτροφία είναι επιχειρηματικό μοντέλο πτηνοτροφίας που δίνει τη δυνατότητα σε κατοίκους Αστικών κέντρων να παράγουν το δικό τους κρέας πουλερικών αργής ανάπτυξης για κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών ως ιδιοκτήτες μικρο-φάρμας, χωρίς όμως να είναι ιδιοκτήτες έκτασης, εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και εξειδικευμένοι στην πτηνοτροφία, παρέχοντας τους τις παραπάνω λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται σε επιλογές τους.

Pick-A-Spot
Η Pick-A-Spot, μέσω mobile εφαρμογής, φιλοδοξεί να αλλάξει σελίδα στον καθιερωμένο τρόπο στάθμευσης, υλοποιώντας το μότο «Πάρκαρε παντού, σαν στο σπίτι σου». Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λύση Internet of Things, για την ενοικίαση θέσεων στάθμευσης από ιδιώτη σε ιδιώτη. Η Pick-A-Spot, επιτρέπει στον οποιονδήποτε κατέχει μία ιδιόκτητη θέση στάθμευσης να την ενοικιάζει τις ώρες που μένει αχρησιμοποίητη, κερδίζοντας ένα επιπρόσθετο εισόδημα και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επίλυση του επίπονου προβλήματος της στάθμευσης.

Drone2Ship
H Drone2Ship συστάθηκε το 2016 από τρεις αεροναυπηγούς μηχανικούς. Η ιδέα που ανέπτυξε η Drone2Ship αφορά τη σχεδίαση μιας υπηρεσίας μεταφοράς δεμάτων με χρήση drones, με τρόπο συμπληρωματικό στους ήδη υπάρχοντες τρόπους μεταφοράς. Σκοπός της Drone2Ship είναι η οικονομοτεχνική βελτιστοποίηση των παραδόσεων μικρών δεμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο.

Local Buddy
Το Local Buddy είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα φθηνής προσαρμοσμένης καθοδήγησης των ταξιδιωτών στη στιγμή. Μέσω της εφαρμογής που θα εγκαταστήσει στο Smartphone του ο ταξιδιώτης, θα έχει τη δυνατότητα για άμεση live γραπτή συνομιλία με έναν ντόπιο εκπαιδευμένο τουριστικό βοηθό (24/7) για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια.
Just Ask
Η Just Ask έρχεται να μειώσει το customer journey στον τομέα των υπηρεσιών και να αυξήσει τον έλεγχο των καταναλωτών, μέσα από τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών και online booking. Ο χρήστης αναζητά μια υπηρεσία, όπως κάποιο άθλημα, μάθημα χορού, κούρεμα κ.ά., ενημερώνεται άμεσα για την τιμή και επιλέγει αυτό που επιθυμεί, οργανώνοντας τα αποτελέσματα με φίλτρα. Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές καλύπτουν την ανάγκη για συγκριτική έρευνα, ελέγχουν με διαφανή τρόπο τις προσφερόμενες υπηρεσίες και προχωρούν άμεσα σε κράτηση.

bike me up
H bike me up δραστηριοποιείται στον Ποδηλατικό Τουρισμό, σε μικρές συνοδευόμενες – από έμπειρους οδηγούς - ομάδες, με ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα βουνού. Η bike me up είναι διαπιστευμένη κατά MIAS (διεθνής ποδηλατική πιστοποίηση οδηγών βουνού) και κατά RTI (διεθνής πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών).

Me τη bike me up μπορείτε να εξερευνήσετε και να χαρείτε την ελληνική φύση, με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον.

Re-Invent
Η Re-Invent δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Η καινοτομία και το όραμα είναι τα στοιχεία που ένωσαν τα μέλη της ομάδας με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση ενός καινοτόμου συστήματος για την κατάργηση του stand-by των ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρεία, διατηρώντας πάντα οικολογική ταυτότητα, προωθεί το σύστημα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας με ηλεκτρονόμο κινούμενου πηνίου, το οποίο έχει βραβευθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ (3Α).

Knifeprint
Το Knifeprint προσφέρει μια καινοτόμο λύση στα προβλήματα της τέχνης της μαχαιροποιίας, συνδυάζοντας διαδικτυακές τεχνολογίες αιχμής και εκσυγχρονισμένες μεθόδους επεξεργασίας μετάλλων και άλλων υλικών μέσω του Editor και του Print Service. Ο Editor είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες του ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες για τη σχεδίαση μαχαιριών.

Keywords
egg, egg, eurobank, ATM, εταιρεία, ηλεκτρονική, εισιτήρια, Καταδύσεις, android, ios, online, kids, site, food, ελλαδα, free, trip, business, innovation, capital, angel, smart, λύση, smartphones, ισχύ, quest, δραση, host, budget, εκπτωσεις, νέα, ειδήσεις, api, big, data, rent, house, mobile, live, journey, booking, κουρεμα, bike, οβι, print, κινηση στους δρομους, βιβλια, εφημεριδες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, eurobank alpha, alpha eurobank, θεμα εκθεσης 2012, κοινωνικος τουρισμος, Ημέρα του παιδιού, κοινωνια, αποτελεσματα, βιντεο, ηλεκτρονική, γνωση, θεμα, ιατρικη, κινητα, νησια, οβι, περιοδικα, ποδηλατα, ταξιδιωτικα γραφεια, ψαρεμα, booking, capital, eurobank, ios, quest, αγαπη, αγορα, αναγεννηση, βιβλιο, βοηθεια, βρισκεται, γινεται, γλωσσα, γνωριμια, γονεις, γραφεια, δυνατοτητα, διαδικτυο, διπλωμα, ευκολο, ευκολα, εισιτήρια, εκθεση, εκκινηση, εκπαιδευση, ενημερωση, εξελιξη, ενοικιαση, ερευνα, ερχεται, εστιατορια, εταιρεία, ετων, τεχνολογια, εξυπνο, ιδεα, ιδεες, ειδος, ειδοποιηση, υπηρεσια, υπηρεσιες, η πρασινη, ηχητικη, ηθικο, κλιμακα, λύση, λογια, μειωση, μικρο, μοτο, μπορειτε, ναυτιλια, ομαδα, παντα, φιλτρα, οραμα, οφελος, παιδι, παιδια, περιβαλλον, ποιοτητα, πιστοποιηση, πρασινη, προβληματα, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, συνταγη, σπιτι, σχεδια, ταυτοτητα, ταλαιπωρια, τιμη, ισχύ, φυση, ψηφιακη, ψηφιακο, ωρες, αφυπνιση, angel, api, ATM, budget, bike, mobile, business, big, data, free, δικαιωμα, εφαρμογη, food, house, host, ιδιαιτερο, ηλεκτρονικα, innovation, journey, κρεας, ομαδες, peer, πληροφοριες, print, rent, site, smartphones, online, τριαντα, trip, υγειας, βοηθος
Τυχαία Θέματα