Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνάντηση με τους Δημοκρατικούς: «Χάσιμο χρόνου!»

Παραμένει το αδιέξοδο στις ΗΠΑ, με τον Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα να αποχωρεί χωρίς λύση από συνάντηση που είχε με τους ηγέτες των Δημοκρατικών και να υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση εάν δεν υπάρξει συμφωνία για την κατασκευή του τείχους με το Μεξικό.

Η αποχώρηση του Αμερικανού Προέδρου, την οποία ανακοίνωσε μέσω Twitter, οδηγεί σε παράταση της διακοπής λειτουργίας του

αμερικανικού δημοσίου για 19η μέρα με τον Τραμπ ξεκαθαρίζει ότι εάν το Κογκρέσο δεν δεχθεί την κατασκευή του τείχους τότε οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν εκ νέου έστω και εάν αυτό πάρει αρκετους μήνες.

Just left a meeting with Chuck and Nancy, a total waste of time. I asked what is going to happen in 30 days if I quickly open things up, are you going to approve Border Security which includes a Wall or Steel Barrier? Nancy said, NO. I said bye-bye, nothing else works!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 9, 2019

«Μόλις έφυγα από μια συνάντηση με τον Τσακ και τη Νάνσι, πλήρες χάσιμο χρόνου. Ρώτησα τι θα συμβεί σε 30 ημέρες αν ανοίξω την κυβέρνηση (άρω το shutdown), θα αποδεχτείτε το πρόγραμμα Εθνικής Ασφάλειας που περιλαμβάνει το Τείχος; Η Νάνσι είπε ΟΧΙ. Εγώ έιπα γεια σας, τίποτα άλλο δε λειτουργεί!».

«Απλά άνοιξε την πόρτα και έφυγε», δήλωσε ο Σούμερ στους δημοσιογράφους αφότου αυτός και η Πελόσι αποχώρησαν από τη συνάντηση στο Λευκό Οίκο. «Δε μπορούσε να περάσει το δικό του, και απλώς αποχώρησε από τη συνάντηση».

«Δε δουλεύει έτσι η δημοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα