Ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου και οι νικητές του βραβείου του

Ο Χρήστος Σπαθαράκης, ο Παναγιώτης Σαράφης και ο Βασίλης Λαχανάς – τα πρόσωπα της νικήτριας εταιρείας Ferryhopper- παρέλαβαν σήμερα το μεσημέρι σε ειδική τελετή από τα χέρια του sir Στέλιου Χατζηιωάννου την επιταγή των 30 χιλιάδων ευρώ. Και αυτό για την δουλειά και τις επιδόσεις της Ferryhopper που είναι «μια πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που -μέσα από διαφορετικές λειτουργίες- μετατρέπει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία», ενώ «προσφέρει τη

δυνατότητα για αναζήτηση διαδρομών και κράτηση εισιτηρίων για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους, παρέχοντας πολύ περισσότερες λύσεις και συνδυασμένα αποτελέσματα, σε ένα απλό και λειτουργικό για τον χρήστη περιβάλλον».

Ο ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation ήταν παρών για να ανακοινώσει τα βραβεία στους νικητές του βραβείου που εκείνος έχει θεσπίσει και χρηματοδοτεί - «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018». Συνολικά 8 εταιρείες – μαζί με τους πρώτους νικητές της Ferryhopper- μοιράστηκαν το ποσό των 100.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες Duck Private Cheffing, Digitalwise, Greeking.me, Hempoil Shop, Lamda Maebe, Parkaround και Wine Art έλαβαν το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ η κάθε μία.

Πιο συγκεκριμένα, η Duck Private Cheffing είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, η DigitalWise είναι εταιρεία ψηφιακής διαφήμισης και επικοινωνίας, η Greeking.me είναι εταιρεία παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα με έμφαση στις αυθεντικές εμπειρίες, η Hempoilshop είναι ένα κατάστημα αποκλειστικής διάθεσης βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής / κλωστικής κάνναβης, η Lamda ΜΑΕΒΕ είναι μια εταιρεία που παρασκευάζει παγωτά και συναφή προϊόντα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές από τις Σέρρες, η Park Around BV είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα και mobile εφαρμογή εύρεσης θέσεων στάθμευσης και η Wine Art Α.Ε. είναι μια επιχείρηση διαδικτυακής πώλησης εμφιαλωμένων ποτών και ειδών delicatessen.

Πάντως, όποιος θέλει να γνωρίσει τους πρώτους νικητές ας διαβάσει το κείμενο που ακολουθεί (δανεισμένο από το site τους): «Είμαστε το Ferryhopper, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με μοναδική αποστολή της να κάνει τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις σου ξέγνοιαστες και χαλαρές σαν καλοκαιρινό αεράκι. Γιατί επιλέξαμε αυτόν το δρόμο; Πολύ απλά, γιατί πιστεύουμε ότι το ταξίδι με πλοίο αποτελεί μια από τις πιο διασκεδαστικές φάσεις των διακοπών – μόνο που η οργάνωσή του δεν είναι! Τόσο εμείς όσο και οι φίλοι μας έχουμε χαθεί τελείως αντικρίζοντας τους χάρτες των δρομολογίων των ακτοπλοϊκών γραμμών, προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη, ψάχνοντας πώς μπορούμε να πάμε από το ένα νησί στο άλλο, χωρίς να νιώθουμε ότι λύνουμε Sudoku.

Το βάσανο σου φαίνεται γνώριμο; Για πολλά χρόνια, αναρωτιόμασταν αν υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος να κλείσεις εισιτήρια με πλοίο για να πας από την Κρήτη στην Αστυπάλαια. Κι επίσης αναρωτιόμασταν: γιατί είναι πιο εύκολο να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια αντί για ακτοπλοϊκά; Τις απαντήσεις μας θα τις βρεις στο Ferryhopper, μια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείς να κλείσεις εύκολα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σου για περισσότερους από 162 προορισμούς σε όλην την Ελλάδα.

Ωραία όλα μέχρι εδώ, αλλά η ιδέα σου φαίνεται παλιά. Έχεις δίκιο – δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά, που κάνει το Ferryhopper ξεχωριστό. Ας πούμε ότι θέλεις να ταξιδέψεις από την Κω στην Μύκονο, αλλά δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, το Ferryhopper σου επιτρέπει να δεις όλα τα διαθέσιμα –απευθείας και μη– δρομολόγια προς τον προορισμό σου, να επιλέξεις θέση, να συγκρίνεις τις τιμές μεταξύ εταιρειών και να αγοράσεις τα εισιτήριά σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στην καλύτερη τιμή.

Θέλουμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις τις διακοπές σου εύκολα και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που έκαναν το ταξίδι με πλοίο δύσκολο, εκνευριστικό ή περίπλοκο. Θέλουμε να γίνεις κι εσύ πραγματικός ferryhopper, να ταξιδεύεις εύκολα από νησί σε νησί χωρίς να σπαζοκεφαλιάζεις για τη διαδρομή, απολαμβάνοντας απόλυτα το ταξίδι.

Φροντίζουμε καθημερινά να βελτιώνουμε το προϊόν μας για να σου προσφέρουμε μια φρέσκια, μοντέρνα και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που θα σου επιτρέπει να κλείνεις άνετα και γρήγορα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σου. Και είμαστε οι καλύτεροι – γιατί θέλουμε κάθε ταξίδι σου να ξεκινά εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα