Ο Πούτιν είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο έργο στη Ρωσία

Καθώς οι κατασκευαστές που εργάζονται για τον δισεκατομμυριούχο Arkady Rotenberg αγωνίζονται να αποπερατώσουν μια γέφυρα στην Κριμαία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη ένα νέο mega-project που ετοιμάζει για τον παιδικό του φίλο.

Σχεδόν επτά δεκαετίες μετά το ξεκίνημα από τον Ιωσήφ Στάλιν, της κατασκευής σήραγγας στο νησί Σαχαλίνη, βόρεια της Ιαπωνίας, ο σημερινός Ρώσος πρόεδρος αναβιώνει ένα έργο που εκτιμάται ότι μπορεί να κοστίσει περίπου 286 δισεκατομμύρια ρούβλια (5 δισεκατομμύρια δολάρια). Η σύμβαση για την κατασκευή μιας γέφυρας στην πλούσια σε ενέργεια Σαχαλίνη θα υπογραφεί

με τη Stroygazmontazh του Rotenberg, σύμφωνα με τρία άτομα που είναι γνώστες του θέματος.

Η γενναιοδωρία έχει πρακτικό αποτέλεσμα, καθώς η εταιρεία και ο ιδιοκτήτης της υπήρξαν θύμα των δυτικών κυρώσεων, οι οποίες επιβλήθηκαν για να τιμωρήσουν τη Ρωσία, λόγω της ανάμιξης της στην Ουκρανία.

Μιλώντας τον Σεπτέμβριο στην πόλη Βλαδιβοστόκ του Ειρηνικού, ο Πούτιν ανέφερε ότι το σχέδιο ολοκλήρωσης της γέφυρας για τη Σαχαλίνη είναι ένας από τους πολλούς νέους τρόπους μεταφοράς οι οποίοι προτάθηκαν για την περιοχή "που θα συνδυάζονταν για την παραγωγή ενός έργου σε πλανητική κλίμακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα