Ο ντελιβεράς του ηλεκτρονικού κεράσματος

του Κώστα Τσαούση

Το καλό το συνοικέσιο – με κατάληξη τον γάμο- θέλει τον καλό προξενητή. Στη περίπτωση του Yammas αξιοποιώντας τη δεδομένη διάθεση των δύο πλευρών – τόσο του Νίκου Ιωάννου (ιδρυτή και Ceo του Delivery.gr) και του Πάνου Παραβατού (το κεντρικό πρόσωπο του Yammas) ως προξενητής λειτούργησε ο Λευτέρης Κοντός από το In4Capital.com.

Τι σημαίνει, όμως, αυτό το συνοικέσιο που καταλήγει

σε γάμο: Απλά, το αίσιον τέλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο CEO του Delivery.gr Νίκος Ιωάννου επενδύει και συμμετέχει στην καινοτόμα εφαρμογή ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το matchmaking πραγματοποίησε η In4Capital.com που είδε την ευκαιρία που μπορεί να δημιουργεί μέσω 2 Premium μελών της και μετά από τις κατάλληλες διεργασίες και επαφές επήλθε η συμφωνία μιας και όλοι οι εμπλεκόμενοι διέκριναν την ευκαιρία ανάπτυξης και αλληλοσυμπλήρωσης που παρουσιάζεται.

Το Delivery.gr διαθέτει ένα δίκτυο 2.500 συνεργαζόμενων καταστημάτων εστίασης σε 38 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί πάνω από 2 εκατ. χρήστες και αναπτύσσεται συνεχώς. Από την άλλη πλευρά, η βραβευμένη εφαρμογή Yammas φέρνει στην αγορά τον νέο τρόπο ηλεκτρονικού κεράσματος ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του ποτού και της διασκέδασης. Ήδη υπάρχει συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα να προικίσει τα brands που εκπροσωπεί μέσω της εφαρμογής τοποθετώντας τα σε όλο το δίκτυο της.

Το deal θα φέρει και νέα καινοτόμα εργαλεία και λειτουργίες στην πλατφόρμα του Yammas.

Για την συμφωνία αυτή ο κ. Νίκος Ιωάννου αναφέρει τα εξής : «Θεωρώ ότι το Yammas θα καλύψει το κενό που υπάρχει στον χώρο του ηλεκτρονικού κεράσματος και θα αποτελέσει μια καινοτόμα εφαρμογή που δεν θα έχει σύνορα. Στην εφαρμογή θα υλοποιηθούν νέες τεχνολογίες που θα παντρέψουν το κέρασμα με το social networking, ενώ παράλληλα η εφαρμογή θα αποτελέσει ένα νέο τρόπο marketing για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν». Από την πλευρά του Yammas ο κ. Πάνος Παραβατός αναφέρει: «από την πρώτη μας συνάντηση με τον Νίκο κατάλαβα ότι το delivery.gr και το Yammas έχουν πολλά κοινά, και τα 2 δημιουργήθηκαν από μια ανάγκη της στιγμής, άνοιξαν μια νέα αγορά και αντιμετώπισαν τις ίδιες προκλήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα