Νέος σεισμός από τη WSJ: Το έγγραφο γράφτηκε από ελληνική υπηρεσία

Ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομα της Ντέλια Βελκουλέσκου είναι η αιτία που ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Marcus Walker υποστηρίζει ανοιχτά πως το κείμενο γράφτηκε από ελληνική υπηρεσία!

Ένα tweet του δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Marcus Walker, έχει προκαλέσει νέο σάλο, καθώς, βασιζόμενος σε ένα ορθογραφικό λάθος του εγγράφου, υποστηρίζει ότι το εν λόγω κείμενο γράφτηκε από ελληνικές υπηρεσίες. Κείμενο του Ασάνζ (ιδρυτή του Wikileaks)

το επίμαχο έγγραφο που έχει δημιουργήσει σάλο από το πρωί, απαντά από την πλευρά της η ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που έχει διαρρεύσει, το όνομα της Ντέλια Βελκουλέσκου είναι γραμμένο "Velkouleskou", ενώ στην πραγματικότητα το όνομά της γράφεται "Velculescu". Πράγμα που για τον αρθρογράφο σημαίνει πως το εν λόγω έγγραφο γράφτηκε από Ελληνες.

Σε άλλο tweet του ο Walker σχολιάζει ότι η διαρροή του εγγράφου δείχνει πως: Πρώτον η Άνγκελα Μέρκελ θα συνεχίσει να μην συζητά για το ελληνικό χρέος, δεύτερον ο Τσίπρας είναι ακόμη συγκεντρωμένος σε μία βραχυπρόθεσμη αποφυγή πόνου και τρίτον πως δεν προβλέπεται συμφωνία σύντομα.

Ακόμη χαρακτηρίζει την διαρροή ως μία «αξιοπερίεργη ελληνική προσπάθεια να μετατρέψει σε αποδιοπομπαίο τράγο τον μοναδικό της φίλο στις συζητήσεις για το χρέος».


Σε άλλο tweet αναφέρει πως το ότι ο Τσίπρας βάζει στο στόχαστρο το ΔΝΤ δείχνει πως δεν βλέπει πλέον την απομείωση του χρέους ως το βραβείο. «Μόνο να ελαφρύνει τα φορολογικά μέτρα και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα