Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην PQH


Μετά από ένα χρόνο και έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή του, ο κ. Κώστας Σ. Μητρόπουλος αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της PQH και επανέρχεται στον πρότερο ρόλο του στην PwC.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Ξάνθος Βράχας. Ο κ. Βράχας διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Επενδύσεων του ασφαλιστικού ομίλου Universal Life. Υπηρέτησε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Κύπρου την περίοδο 2013-2014. Εργάστηκε επίσης στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής της Merrill Lynch στο Λονδίνο και ως ελεγκτής στην Deloitte & Touche στις Η.Π.Α.

Ο κ. Βράχας είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Harvard Business School, BSc από το πανεπιστήμιο Georgetown και είναι εγκεκριμένος Λογιστής (CPA).

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον κ. Κώστα Σ. Μητρόπουλο για τη συμβολή του στην επιτάχυνση του εκκαθαριστικού έργου της PQH και για τη στρατηγική κατεύθυνση που έδωσε στην εταιρεία και εύχεται στον κ. Ξάνθο Βράχα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα