Νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία

Στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Βουκουρεστίου, στη Lipscani, που αποτελεί το ιστορικό κέντρο της πόλης, άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμα κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία για να χαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας στους τουρίστες και στους κατοίκους της περιοχής.

Σε ένα υπέροχα διατηρημένο κτήριο που χτίστηκε το 1890, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία καφέ, χυμών και αγαπημένων ελληνικών γεύσεων σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει το αρχικό design του χώρου.

Στους

ρυθμούς μιας μεγαλούπολης που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, το πεπειραμένο προσωπικό του καταστήματος είναι έτοιμο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες του ένα ταξίδι γεύσης με άρωμα και χαμόγελο Ελλάδας.

O Γρηγόρης στη Ρουμάνικη πρωτεύουσα έχει δώσει μία διαφορετική νότα και προσέγγιση στην εστίαση της τοπικής αγοράς. Από τις πρώτες μέρες, οι Ρουμάνοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη τις πίτες από ελληνικές πρώτες ύλες, τη χωριάτικη ελληνική σαλάτα, τα επιδόρπια γιαουρτιού & τους φρεσκοστυμμένους χυμούς ενώ μεγάλη ανταπόκριση βρίσκουν και οι επιλογές κρύου καφέ -ιδιαίτερα του αγαπημένου και στους Έλληνες espresso freddo και cappuccino freddo.

Το νέο κατάστημα είναι ένα ακόμα στρατηγικό βήμα στην περαιτέρω ανάπτυξη του Γρηγόρη στη γειτονική χώρα, με σημαντικό αριθμό νέων καταστημάτων να προγραμματίζονται μέσα στην επόμενη πενταετία.

Με πάνω από 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα