Νέα συνεργασία του LoveGreece.com για την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής μόδας

Το LoveGreece.com του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη συμπράττει με τον Γιώργο Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟZON, και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη για την ανάδειξη του έργου νέων Ελλήνων σχεδιαστών μόδας.

Το LoveGreece.com, πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό δημιουργικό κόσμο μέσα από μία ακόμη δράση του γύρω από το έργο Ελλήνων σχεδιαστών μόδας που επάξια εκπροσωπούν τη χώρα μας εντός και εκτός συνόρων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το LoveGreece.com ενώνει τις δυνάμεις του με

τον εκδότη του περιοδικού OZON Γιώργο Κελέφη και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη, σε μια πολυδιάστατη δράση που σκοπό έχει να ενισχύσει νέους ταλαντούχους σχεδιαστές που διαμορφώνουν το σύγχρονο προφίλ της ελληνικής μόδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το LoveGreece.com θα δώσει το “παρών” στον φετινό θεσμό του Fashion Room Service, του απόλυτου urban fashion event που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στην Αθήνα και στις 8 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Η κριτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί, μέλη της οποίας θα είναι μεταξύ άλλων ο εκδότης Γιώργος Κελέφης, η δημοσιογράφος Μαρία Παμπουκίδη, οι σχεδιαστές Ιωάννα Κουρμπέλα και Στέλιος Κουδουνάρης και ο εικαστικός καλλιτέχνης Poka Yio, μέλος επίσης της κριτικής επιτροπής του LoveGreece.com, θα επιλέξει 15 Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και αξεσουάρ. Στη συνέχεια οι επιλεγμένοι δημιουργοί θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του Fashion Room Service να παρουσιαστούν μέσα από την πλατφόρμα του LoveGreece.com μιλώντας για τη δουλειά τους. Η κορύφωση της δράσης θα έρθει τον ερχόμενο Ιούνιο όταν οι σχεδιαστές θα
προβάλουν τις νέες τους κολεξιόν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από το LoveGreece.com

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, κυρία Τζίνα Μαμιδάκη, δήλωσε σχετικά: “Η στήριξη της έκφρασης του ταλέντου και της πρωτοπόρας και καινοτόμας σκέψης των Ελλήνων δημιουργών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του LoveGreece.com, πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Οι προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της ελληνικής μόδας είναι πολύ σημαντικές και από την πλευρά μας δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε συμπαραστάτες των νέων Ελλήνων δημιουργών, πάντα μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που ξεχωρίζουν με την πορεία τους και την προσφορά τους στον κλάδο τους.”

Keywords
Τυχαία Θέματα