Νέα συλλεκτική έκδοση Metaxa by Lovegreece στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας

Σε συνέχεια της επιτυχίας της πρώτης Limited edition METAXA 7 STARS by LOVEGREECE, o Οίκος MΕΤΑΞΑ ανανεώνει τη συνεργασία του με το Brand LOVEGREECE, παρουσιάζοντας τη νέα συλλεκτική έκδοση Metaxa by Lovegreece.

O Arnaud Collas, International Marketing Director του Οίκου ΜΕΤΑΞΑ εξηγεί: "Η πρώτη συλλεκτική έκδοση του METAXA 7 STARS

by LOVEGREECE κέρδισε τους ταξιδιώτες με το δημιουργικό design που συνέδεσε δύο μοναδικά εμβληματικά ελληνικά brands. Φέτος αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την εξερεύνηση των ελληνικών ριζών που συνδέουν το METAXA και το LOVEGREECE".

Ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου, ιδρυτής του LOVEGREECE, περιγράφει την επιτυχία της συνεργασίας ως «Την πρώτη συνεργασία που έχει υπάρξει μεταξύ ενός εμβληματικού διεθνούς brand και ενός νέου ελληνικού fashion brand. Εγκαινιάζεται μία νέα σχέση εμπειρίας και δημιουργικότητας, σε μια εποχή που η Ελλάδα την χρειάζεται περισσότερο από ποτέ»
Η δεύτερη συλλεκτική έκδοση του METAXA 7 STARS by LOVEGREECE είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα Duty Free Shops της Ελλάδας και της Κύπρου (Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα).

Στη νέα συλλεκτική έκδοση το ελληνικό καλοκαίρι αποδίδεται με μινιμαλιστικό και σύγχρονο design σύμφωνα με την ανανεωμένη ταυτότητα του METAΞΑ. To χαρακτηριστικό χάλκινο χρώμα του METAXA 7 Stars σε συνδυασμό με το μπλε και το λευκό, τα χρώματα της Ελλάδας και των δύο brands είναι τα δύο κύρια θέματα αυτής της έκδοσης. Ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου εξηγεί: «Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια ερμηνεία του ήλιου και της θάλασσας που έχουν βοηθήσει τον ελληνικό πολιτισμό να μεγαλώσει και να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του κόσμου».

Ο φλεγόμενος ελληνικός ήλιος χωρίζεται σε τρία μέρη - τρία πακέτα τα οποία τοποθετημένα δίπλα-δίπλα αποκαλύπτουν τον ήλιο στην πλήρη αύρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα