Μητσοτάκης: Το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα - Καμμένου στην εξουσία

Δημαγωγία καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του «διδύμου Τσίπρα – Καμμένου» στην εξουσία.

Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο». Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «παίζει τη χώρα στα ζάρια» και εμφανίστηκε

βέβαιος πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει.

Επεσήμανε πως «όσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» και πρότεινε στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Βόρεια Ελλάδα», πρόσθεσε.

Καταλόγισε επιπλέον στην κυβέρνηση πως «παίζει παιχνίδια εξουσίας κι εκλογών ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση» και υπογράμμισε πως, παρά τις «φιέστες», οι πολίτες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία.

Το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για εκλογές μετέδωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γαλάζια στελέχη από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, στα γραφεία της οδού Πειραιώς. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση είναι «υπό κατάρρευση», συνεπώς εξελίξεις μπορούν να υπάρξουν οποτεδήποτε κάτι που, παράλληλα, μεταφράζεται και σε μήνυμα ετοιμότητας και...σύντομων διακοπών προς το γαλάζιο στελεχιακό δυναμικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα