Μια πρέσβης του ισραηλινού FoodTech στην Αθήνα

Από την καρδιά του ισραηλινού οικοσυστήματος καινοτομίας και του σκέλους του που αφορά την αγροδιατροφή και τις Food-Tech Industries έρχεται στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου η κα Michal Neeman προσκαλεσμένη της Εθνικής Τράπεζας προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα "Growth in agri-food". Η κα Neeman είναι η ιδρύτρια

και CEO της Lumeega, εταιρίας που δημιουργεί επιχειρηματικές ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο με έμφαση στην καινοτομία που προσφέρουν επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών αλλά και ο κλάδος Food-Techι του Ισραήλ.

Η ίδια με σπουδές στο Ισραήλ και την Μεγ. Βρετανία ( Management Studies στο University of Surrey, Political science στο ‎Tel Aviv University) διαθέτει 15 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών στο Ισραήλ. Η σε βάθος γνώση και εμπειρία των ισραηλινών αγορών τροφίμων & τροφίμων αλλά και του δυναμικού κλάδου των Food Tech εταιρειών , που καλύπτει πάνω από 200 ισραηλινές εταιρείες, συνδυάζεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο επαφών με αλυσίδες λιανεμπορίου, προμηθευτές, κυβερνητικές υπηρεσίες και ακαδημαϊκά / ερευνητικά ιδρύματα.

Η κα Neeman, πέραν από την παρουσίαση της, θα συμμετάσχει σε πάνελ μαζί με τους Απόστολο Κλοντζάρη (Bayer Hellas), Χρήστο Σταμάτη (Stevia Hellas),Ζαφείρη Τρικαλινό (Trikalinos) και τον Κωνσταντίνος Ρότσιος (Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής) με συντονιστή τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η 2η ενότητα της ημερίδας με θέμα Τα ελληνικά τρόφιμα στις αγορές του εξωτερικού. Συντονιστής της ενότητας ο κ. Παναγιώτης Παπαγεωργίου - Υποδιευθυντής Τραπεζικής Επιχειρήσεων & ∆ανείων Λιανικής, Εθνική Τράπεζα. Κατά την διάρκεια της οι Adrian Boswell (Selfridges, Μεγάλη Βρετανία), John Farrand (The Guild of Fine Food - Great Taste Awards, Μεγάλη Βρετανία), Alec Paterson (Taste Distribution, Μεγάλη Βρετανία) και Αντώνης Γραβάνης(Enterprise Greece) θα κάνουν μικρές παρεμβάσεις – παρουσιάσεις με βάση το αντικείμενο της δραστηριότητας τους, ενώ θα ακολουθήσει και ένα πάνελ με συμμετοχή των Γιώργο Αφεντούλη (ΦΕRΟΝΙΑ), John Stavros (TerraMedi ΗΠΑ),Adrian Boswell (Selfridges), John Farrand (The Guild of Fine Food - Great Taste Awards) και Αlec Paterson (Taste Distribution).

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί στο κτήριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Σοφοκλέους 10).

Keywords
Τυχαία Θέματα