Μαθιός Πυρίμαχα: Παροχή εταιρικής εγγύησης στη MATHIOS AD

Την παροχή εταιρικής εγγύησης κατ' άρθρο 23α του ΚΝ 2190/1920, υπέρ της συνδεδεμένης εταιρείας MATHIOS AD στο πλαίσιο συμβάσεων χρηματοδότησης της τελευταίας, και ορισμός εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων συζήτησε η Μαθιός Πυρίμαχα κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Αναλυτικά:

Θέμα 1ο

Παροχή εταιρικής εγγύησης κατ' άρθρο 23α του ΚΝ 2190/1920, υπέρ της συνδεδεμένης εταιρείας MATHIOS AD στο πλαίσιο συμβάσεων χρηματοδότησης της τελευταίας, και ορισμός

εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων

Η Γενική Συνέλευση μετά από εισήγηση του κ. Προέδρου θα αποφασίσει την παροχή εταιρικής εγγύησης κατ' άρθρο 23α του ΚΝ 2190/1920, υπέρ της συνδεδεμένης εταιρείας MATHIOS AD στο πλαίσιο συμβάσεων χρηματοδότησης της τελευταίας ποσού κατ' ανώτερο 130.000 ευρώ και διαρκείας 20 ετών, υπό τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος δηλαδή, μετά την διαβεβαίωση δυνάμει της σχετικής έκθεσης του ΔΣ της εταιρείας, ότι η εγγύηση υπηρετεί το εταιρικό συμφέρον, ότι η εταιρεία θα έχει δικαίωμα αναγωγής κατά της MATHIOS AD και ότι η πιστώτρια Τράπεζα PIRAEUS BANK BULGARIA AD που θα λάβει την εγγύηση θα ικανοποιείται μόνο μετά την πλήρη εξόφληση ή τη συναίνεση όλων των πιστωτών με απαιτήσεις που είχαν ήδη γεννηθεί κατά το χρόνο της υποβολής του Πρακτικού της παρούσας Συνέλευσης σε δημοσιότητα.
Εν συνεχεία η Γενική Συνέλευση θα εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει εκπροσώπους της εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
Απαιτούµενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβληµένου µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Απαιτούµενη πλειοψηφία: 50%+1 των παρισταµένων ή αντιπροσωπευόµενων στη Γενική Συνέλευση μετόχων και παράλληλα να μην εναντιώνεται το ένα εικοστό (1/20) του εκπροσωπούμενου στη συνέλευση μετοχικού κεφαλαίου.
Εν συνεχεία ο κ. Πρόεδρος, καλεί τους κ.κ. μετόχους να ψηφίσουν επί του ανωτέρω θέματος
Η Γενική Συνέλευση με ψήφους 7.376.964 δηλαδή παμψηφεί, εγκρίνει την εισήγηση του κ.κ. Προέδρου επί του ανωτέρω θέματος.

2ο ΘΕΜΑ

Λοιπά Θέματα και Ανακοινώσεις
Θα γίνουν διάφορες ανακοινώσεις προς τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας

Keywords
Τυχαία Θέματα