Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο για το «ύποπτο αντικείμενο»


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς η μητροπολητική αστυνομία απέκλεισε δρόμους στο Whitehall, ερευνώντας «επεισόδιο».

Ένα «ύποπτο αντικείμενο» βρισκόταν επί δύο ώρες περίπου υπό εξέταση από ειδικούς της αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργοί.

#Westminster
Police have closed Whitehall, #SW1 due to a suspicious item.

Met police say specialist officers are now in attendance. pic.twitter.com/KCDfLNblpe

London 999 Feed (@999London) 23 Μαΐου 2019

Εν τω μεταξύ είχε αποκλειστεί ένα μεγάλο κομμάτι στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία, στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η εφημερίδα Telegraph μετέδωσε μάλιστα πως κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κανείς δεν επιτρεπόταν να βγει ή να μπει τόσο από την πρωθυπουργική κατοικία όσο και από τα γραφεία της κυβέρνησης που βρίσκονται στην περιοχή.

Τελικά περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 3 ώρα Ελλάδος, ο συναγερμός έληξε, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το ύποπτο αντικείμενο ελέγχθηκε εξονυχιστικά και δεν εντοπίστηκε τίποτα ανησυχητικό.

Happy to update the item concerned has now been fully assessed and deemed non-suspicious. Roads will be reopened shortly. Thanks again for your patience and cooperation

MPS Westminster (@MPSWestminster) 23 Μαΐου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα