Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ μετά το μήνυμα Τσίπρα για έξοδο από τα μνημόνια

Μία ακόμα αφορμή, προκειμένου να αντιπαρατεθούν κυβέρνηση και ΝΔ, αποτέλεσε το μήνυμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την Εργατική Πρωτομαγιά, στο οποίο, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι «το κλείσιμο και της δεύτερης αξιολόγησης, μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τα μνημόνια».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, επιτιθέμενος στη ΝΔ, σχολίασε μέσω Twitter:

«Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;».

Προηγουμένως, η ΝΔ είχε σχολιάσει: «Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα...».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι η πραγματικότητα είναι ότι επί των ημερών του κ. Τσίπρα τα εισοδήματα των εργαζομένων μειώθηκαν.

«Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας έγιναν πλειοψηφία. Χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό. Η πτωτική πορεία της ανεργίας ανεκόπη. Χιλιάδες επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία ή τις επιχειρήσεις τους. Και όσοι επιβίωσαν στενάζουν από την υπερφορολόγηση. Οι μόνοι ωφελημένοι εργαζόμενοι της περιόδου Τσίπρα είναι τα στελέχη της κομματικής του νομενκλατούρας» ανέφερε σχετικά η ΝΔ.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα