Κομισιόν: Στις 8μμ η συνάντηση Μοσκοβισί - Τσίπρα στο Νταβός

Συνάντηση θα έχει στο πλαίσιο της Συνόδου στο Νταβός στην Ελβετία ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Γάλλο Επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου Άννικα Μπρέιντχαρτ γύρω στις 8:00 ώρα Ελλάδος.

Σε ερώτηση του ανταποκριτή του Νewmoney.gr σχετικά με τον χρόνο της επιστροφής των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών στην Αθήνα η εκπρόσωπος Τύπου του Πίερ Μοσκοβισί,

Άννικα Μπράιντχαρντ, δήλωσε πως υπάρχει τεχνικό προσωπικό που εργάζεται για την προετοιμασία της πρώτης αξιολόγησης και οι επικεφαλείς των θεσμών θα επιστρέψουν «μόλις έχουν επαρκή πληροφόρηση».

Αναλυτικά, η εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε πως: «Έχουμε τεχνικό προσωπικό και ο διάλογος συνεχίζεται έτσι ώστε να προετοιμάσοουμε το έδαφος για να ξεκινήσει η πρώτη αξιολόγηση. Οι επικεφαλείς της αποστολής αναμένονται να επιστρέψουν μόλις έχουν επαρκή πληροφόρηση. Ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί ανακοίνωσε όπως ακούσατε πως θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του Νταβός σήμερα».

Παράλληλα σε επόμενη ερώτηση για την ομολογία του πρώην υπουργού οικονομικών Βαρουφάκη για ηχογράφηση «όλων πλην ενός» Eurogroup, η Άννικα Μπρέιντχαρτ τόνισε πως όλα τα Eurogroup είναι «απόρρητα», όμως δεν μπορεί να σχολιάσει περεταίρω καθώς είναι αρμοδιότητα του Eurogroup και όχι της Επιτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα