Κομισιόν: Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται εξ αποστάσεως

«Η αποστολή των θεσμών στην Αθήνα ολοκληρώθηκε, όπως είχε ακριβώς προγραμματιστεί» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν εξ αποστάσεως.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των δανειστών με τους υπουργούς Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, Ενέργειας Γιώργο Σταθακη και Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή η πρόοδος που σημειώθηκε δεν

ήταν αρκετή για να κλείσουν οι εκκρεμότητες ,οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν το επόμενο διάστημα αλλά από απόσταση.

«Έχουμε μικρές εκκρεμότητες, διαφορετικές σε κάθε περίπτωση και θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις εξ αποστάσεως μέχρι να υπάρξει η τελική συμφωνία και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης», δήλωσε εξερχόμενος της συνάντησης ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Πάντως ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο της επιστροφής των θεσμών μετά τις γιορτές ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος αν και ο υπουργός Ενέργειας έσπευσε να συμπληρώσει πως για αυτά τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα