Κινήσεις ισορροπίας στη Wall Street με τους επενδυτές να "χωνεύουν" τα πρακτικά της Fed

Μεικτά πρόσημα χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές εμφανίζουν οι αμερικανικοί δείκτες καθώς οι επενδυτές "χωνεύουν" τα πρακτικά της Fed που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας αλλά και τα οικονομικά νέα που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο Dow Jones κινείται σχεδόν αμετάβλητος στις 18.570 μονάδες με τη μετοχή της Caterpillar

να καταγράφει τις μεγαλύτερες απώλειες. contributing the most losses.

Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 ενισχύεται οριακά κατά 0,1% με στήριξη από τον ενεργειακό κλάδο. Οριακές μεταβολές και για τον Nasdaq.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά νέα οι εβδομαδιαίες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας υποχώρησαν κατά 4.000, στις 262.000 συνολικά, με τους αναλυτές να αναμένουν μικρότερη μείωση.

Χθες, οι αξιωματούχοι της Fed θέλησαν να διατηρήσουν ανοικτές τις επιλογές τους προσπαθώντας να συμβιβάσουν τις διαφορές αναφορικά με τις οικονομικές προοπτικές και το πότε να αυξήσουν τα βραχυπρόθεσμα επιτόκια.

Την ίδια στιγμή, τα πρακτικά της ΕΚΤ δείχνουν ότι η απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία με απρόβλεπτους τρόπους, ωστόσο αποφάσισαν ότι ήταν πρόωρο να συζητηθεί το ενδεχόμενο νέων μέτρων τόνωσης της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα