Έτοιμο το 2017 το υπερπολυτελές Eagles Villas στη Χαλκιδική - Επένδυση 11 εκατ. ευρώ

Στη δημιουργία του τέταρτου κατά σειρά ξενοδοχείου του, με μία επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ προχωρά ο ξενοδοχειακός όμιλος TOR HOTEL GROUP, της οικογένειας Τορνιβούκα.

Το Eagles Villas, μετά τα Εagles Palace, The Excelsior και City Hotel, θα είναι η νέα

προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάϊο του 2017 και θα αποτελέσει ένα αυτόνομο συγκρότημα, χτισμένο σε έκταση 70 στρέμματα ακριβώς πάνω από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα αποτελείται από 40 βίλες, εφτά διαφορετικών τύπων απο 65 έως 140 τμ, κάποιες με ιδιωτικό κήπο και με μαγευτική θέα τον κόλπο του Αγίου Όρους. Οι υπερσύγχρονες βίλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή οικόγενειες και είναι εξοπλισμένες με θερμαινόμενες πισίνες, kitchenettes, wifi, satellite tv, radio, mini bar. Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης butler service, ολοήμερο room service, laundry service καθώς και 24ωρο club car service.

Επιπλέον, το resort παρέχει στους επισκέπτες του εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενες πισίνες, πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς επισκέπτες, θέατρο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο γήπεδα τένις καθώς και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για κάθε γούστο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα δύο εστιατόρια του Eagles Villas, να απολαύσουν signature cocktails στα δύο μοντέρνα μπαρ καθώς και να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Eagles Palace, όπως το πολυβραβευμένο Elemis Spa, τα 4 εστιατόρια και μπαρ, το πιστοποιημένο από την Padi καταδυτικό κέντρο, το κέντρο θαλάσσιων σπορ καθώς και την ιδιωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη γαλάζια σημαία.

Toν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έκανε το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK Stylianidis και το interior design η γνωστή Γαλλίδα διακοσμήτρια Fabienne Spahn.

Η 100% ελληνική επένδυση της οικογένειας Τορνιβούκα,η οποία ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ, θα προσφέρει 70 νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική προβολή της Χαλκιδικής, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η διοίκηση της εταιρείας. «Είμαστε βέβαιοι ότι το Eagles Palace και oι Eagles Villas θα καθιερωθούν ως καθ'αυτοί προορισμοί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν», υπογραμμίζει ο CEO του TOR HOTEL GROUP, κ. Κωνσταντίνος Τορνιβούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα