Καύσιμα: Πού θα βάλετε τη φτηνότερη βενζίνη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (πίνακας) (vid)

Η ενεργειακή κρίση έχει προκαλέσει έκρηξη στις τιμές της βενζίνης στη χώρα μας , με την με τη αμόλυβδη βενζίνη να έχει ξεπεράσει κατά πολύ πλέον το ρεκόρ του 1,831 ευρώ το λίτρο.

Την τελευταία εβδομάδα,η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έφτασε τα 1,854 ευρώ το λίτρο με την μέση τιμή της «κατοστάρας» να έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ (2,004€/l) και το diesel κίνησης να κοντεύει τα 1,6 ευρώ ανά λίτρο(1,597).

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη

οι τιμές μπορεί να είναι κάτω από το μέσο όρο, ωστόσο παραμένουν στα ύψη με 1,828€/l και τα 1,820€/l αντίστοιχα. 

Οι οδηγοί αναζητούν τρόπους να ανταπεξέλθουν απέναντι στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας στα καύσιμα, αναζητώντας τη φτηνότερη βενζίνη για να γεμίσουν τα οχήματά τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Τα πρατήρια με τις χαμηλότερες τιμές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αθήνα η φθηνότερη και η ακριβότερη αμόλυβδη καταγράφονται σε πρατήρια στο Μαρούσι. Η χαμηλότερη τιμή που βρίσκει κανείς στην πόλη σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, είναι 1,669 ευρώ ανά λίτρο ενώ η ακριβότερη είναι 1,99 ευρώ το λίτρο για την αμόλυβδη βενζίνη των 95 οκτανίων.

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων, στην Αθήνα τα δέκα φθηνότερα πρατήρια είναι τα εξής:

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη όπου η τιμή μέση τιμή της βενζίνης κινείται κοντά στα επίπεδα αυτής στην Αττική.

Τα δέκα φθηνότερα πρατήρια στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

Διαβάστε ακόμη

Blue Iris: «Πράσινο» από το ΥΠΕΝ για την επένδυση των Αράβων στη Μύκονο, εν αναμονή του ΣτΕ για το μπλόκο από τον δήμο

Οι προβλέψεις Peanut για την ακρίβεια, οι συζητήσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος, οι τραπεζίτες του Λονδίνου πάνε κάλπες και η… Goldman Sachs των φτωχών 

Αρκάντι Αμπράμοβιτς: Ο διάδοχος του Ρώσου κροίσου στις business και το ποδόσφαιρο (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα