Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση νοιάζεται πρωτίστως για την πολιτική της επιβίωση

Βέλη κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή και προβλέπει την απαλλαγή επενδυτών από πρόστιμα για λαθρεμπόριο, υπό προϋποθέσεις, εκτόξευσε μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, o ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης

«Η στάση της κυβέρνησης στην τροπολογία δείχνει ότι πρωτίστως νοιάζεται για την πολιτική της επιβίωση ξεχνώντας τις διακηρύξεις της για υπεράσπιση των φτωχότερων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης,

σύμφωνα με το skai.gr.

«Για να πετύχουν το σκοπό τους παραβίασαν τον κανονισμό της Βουλής, παραβίασαν το Σύνταγμα και έφεραν μια τροπολογία χωρίς έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους», πρόσθεσε.

Η τροπολογία που ψήφισε χθες η Κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή επί της ουσίας αφορά στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, συμφερόντων Σαββίδη, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Κεγκέρογλου, με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία γίνονται και άλλα deal από την κυβέρνηση που έχουν να κάνουν με τον χώρο του Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα