Η Βρετανία ετοιμάζει ευρυζωνικές συνδέσεις σε όλες τις αγροτικές της περιοχές

Η γνωστή μας British Telecom Group Plc προτείνει ένα σχέδιο 600 εκατομμυρίων λιρών (788 εκατομμύρια δολάρια) για να κάνει πιο γρήγορες τις ταχύτητες του διαδικτύου για αγροτικές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, που πρέπει να καταβληθεί από τα τέλη χρήσης άλλων χρηστών ευρυζωνικών συνδέσεων.

Η Openreach που παλαιότερα κατείχε το μονοπώλιο στις τηλεφωνικές συνδέσεις, από το 2020 θα πραγματοποιεί συνδέσεις που επιτρέπουν ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης τουλάχιστον 10 megabits ανά δευτερόλεπτο

για σχεδόν όλο το υπόλοιπο 5 τοις εκατό του πληθυσμού που δεν τις απολαμβάνει επί του παρόντος, σύμφωνα με την διαβεβαίωση της κυβέρνησης την Κυριακή. Το επίπεδο των υπηρεσιών θα επιτρέψει μια οικογένεια που κατοικεί σε αγροτική περιοχή της Βρετανίας να απολαμβάνει ευρζωνικές συνδέσεις όταν βλέπει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, να μετέχει σε τηλεδιασκέψεις και να σερφάρει στο διαδίκτυο ταυτόχρονα.

Η πρόταση διαμορφώθηκε μετά από μήνες συνομιλιών μεταξύ της BT και της κυβέρνησης για το πώς να εφαρμόσει χωρίς εξαιρέσεις την παροχή υπηρεσίας για την οποία έχει δεσμευθεί η Συντηρητική πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέι. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πολιτικοί που εκλέγονται στις αγροτικές εκλογικές περιφέρειες, όπως τα Highlands της Σκωτίας βρίσκονται υπό πίεση για την ενίσχυση των ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα