Η τουριστική Ελλάδα για πρώτη φορά στην Δυτική Ακτή της Αμερικής

της Στεφανίας Σούκη

Με την σημαντική συνεργασία και υποστήριξη της ASTA- American Society of Travel Agents, η North Events διοργάνωσε το 1ο GREEK PANORAMA B2B Roadshow για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς τον Μάιο, 2018 σε 3 μεγάλα αστικά κέντρα της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α. σε Βοστόνη, Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η North Events, προγραμμάτισε το 2ο GREEK

PANORAMA B2B Roadshow για την Ελλάδα στην δυτική ακτή των Η.Π.Α., σε τρεις σημαντικούς προορισμούς της Καλιφόρνια: Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο. Η Καλιφόρνια είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στόχο για την Ελληνική τουριστική αγορά.

Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ ελληνικής και αμερικανικής πλευράς στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, θα διοργανωθούν και βραδινές εκδηλώσεις – δείπνα εργασίας – με σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Αμερικής.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν προορισμοί και εκπρόσωποι εταιριών από όλο το φάσμα της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα