Η επιχείρηση "Μάρθα Βούρτση" για την Αριστερά

Αύγουστος (ξε) Αύγουστος , οι επιθέσεις του νυν υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα συνεχίζονται. Με αμείωτη ένταση!

Αναζήτησα ερμηνείες και εξηγήσεις. Η πλέον διαδεδομένη εκδοχή μεταξύ συντρόφων του Υπουργού είναι η επιμονή του να παίζει εν ού παικτοις επιχειρώντας να κατοχυρώσει ένα εκ αριστερών αφήγημα που μοιάζει στις σημερινές συνθήκες ένα κακοχωνεμένο σενάριο ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας μελό. Στο ίδιο πλαίσιο δεν είναι καθόλου λίγοι εκείνοι - εντός και εκτός κυβερνώντος κόμματος- που εκτιμούν πως ο κ. Σκουρλέτης αλλά και άλλοι συνάδελφοι

του προερχόμενοι από τον στενό πυρήνα του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνονται ότι σε μια νέα φάση διακυβέρνησης δεν θα είναι και τόσο απαραίτητοι ή και χρήσιμοι στους σχεδιασμούς του Μαξίμου και εκ αυτού του λόγου βιάζονται να διαφοροποιηθούν και να κατοχυρώσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων μια εκλογική πελατεία. Αλλά, όπως λένε κυβερνητικές πηγές, οι υπογραφές βαραίνουν και ο κ. Σκουρλέτης την έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

Μετά ταύτα η επιχείρηση "Μάρθα Βούρτση" της Αριστεράς δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα