Η Steelcase αποκτά παρουσία ξανά στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, τα εγκαίνια της έκθεσης της εταιρείας ΕΚΑ Ελλάς Α.Ε. επί της Λεωφόρου Κηφισίας 1, στο Μαρούσι, στην οποία παρουσιάζονται τα παγκοσμίου φήμης συστήματα επίπλων γραφείου Steelcase®

Η Steelcase® εταιρεία με ιστορία 102 ετών, όπως ανέφερε ο Philippe Mosbacher, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, δεν πρέπει να θεωρείται απλώς μια εταιρεία

που κατασκευάζει καλά έπιπλα και καθίσματα (κατά πολλούς, τα καλύτερα στον κόσμο), αλλά έχει άποψη και φιλοσοφία για το πως πρέπει να είναι διαμορφωμένος ένας εργασιακός χώρος, έτσι ώστε «ο κάθε χώρος θα πρέπει να θεωρείται κεφάλαιο μιας επιχείρησης, και όχι παθητικό της».

Η Steelcase επιλέγει να δραστηριοποιηθεί πάλι στην Ελλάδα, υπό την ομπρέλα της κυπριακής εταιρείας ΕΚΑ Ελλάς ΑΕ, που σημειώνει 25χρονη συνεχή παρουσία στον ελληνικό χώρο.

Η επένδυση αυτή, πραγματοποιείται με τη διαρκή πίστη όσων αγαπούν το επιχειρείν και αναζητούν ευκαιρίες ακόμη και εκεί που για πολλούς φαίνεται ότι δεν υπάρχουν.

«Η δική μας επενδυτική κίνηση γίνεται μεν κόντρα στον καιρό, αλλά αποδεικνύει ότι όσο άσχημη και δύσκολη και αν είναι μία κατάσταση, πάντα υπάρχουν αναξιοποίητοι τομείς και ευκαιρίες. Παρόλο που το κύριο επιχειρησιακό ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου με τον οικοδομικός τομέα να ανθεί, με τίποτα δεν μπορούσαμε να απορρίψουμε την παρουσία στην Ελλάδα, που ήταν άλλωστε η πρώτη μας επιλογή όταν αποφασίσαμε να ξανοιχτούμε και μακριά από την Κύπρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΚΑ, Μιχαήλ Λοϊζίδης.

Το παρών έδωσε πλήθος εκπρόσωπων από μεγάλες εταιρείες της χώρας, αρχιτέκτονες και ειδήμονες της διακόσμησης, οπού και είδαν από κοντά τη συλλογή της Steelcase γνωρίζοντας την ποικιλία των επιλογών που παρέχει. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Μακάρι να τολμήσουν κι άλλοι», ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, τόνιζοντας ότι «Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια να βγει μια χώρα από την κρίση», καθώς επίσης και ο Δήμαρχος της Λεμεσού, κ. Ανδρέας Χρίστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα