Για πέταμα

Επανέρχομαι. Το ζήτημα χαρακτηριστικό της νοοτροπίας των ιθαγενών πολιτικών. Ποιος εγώ; Μπα! Εγώ αθώος! Αυτός και μόνο αυτός ο ένοχος και προδότης!

Το σενάριο συνωμοσιολογίας προωθείται ακόμα και από μέρους του δημοσιογραφικού κόσμου. Και πάει κάπως έτσι. Οπως περίπου πηγαίνει η θεωρία του ψεκάσματος!

Το ευρωπαικό διεθυντήριο. Δηλαδή Βερολίνο και Βρυξέλες. Αυτοί λοιπόν οι άθλιοι, οι ανθέλληνες, τα μιάσματα, οι κηφήνες, αυτοί έστειλαν απειλητικό μήνυμα στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και φυσικά στον Γιώργο Παπανδρέου

junior!

Πως δηλαδή «φτιάξτε τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Σπρώξτε τα προς τα πάνω. Και αφήστε τον Ανδρέα Γεωργίου να κάνει καλά την δουλειά του»

Ο Παπακωσταντίνου ως προδότης και πράκτορας του Σόιμπλε και ο Γεωργίου ως ενεργούμενο «εργαλείο» της Τρόικας. Ετσι χαλκεύτηκαν τα στοιχεία. Ετσι η πατρίδα τυλίχτηκε με το σάβανο του Μνημόνιου. Κι έτσι οι Ελληνες κατευθύνονται προς τον τάφο!

Γιατί τέτοια μανία; Μα φυσικά για να μας καταβροχθίσουν, να μας σφάξουν, να μας εξαφανίσουν. Να μετατρέψουν την Ψωροκώσταινα σε ένα απέραντο κάτεργο εργασίας για τις πολυεθνικές. Να μας κάνουν Κινεζική νησίδα στα ανατολικά σύνορα της Ευρωζώνης. Και φυσικά για να αρπάξουν ακόμα και τις γκαρσονιέρες μας, τα αγροτεμάχια μας για μια δεκάρα. Να τα αγοράσουν όλα. Κι εμείς σκλάβοι, υπηρέτες, σκουπιδιάρηδες, σφουγγαρίστρες, επαίτες, άστεγοι, ημιθανείς!

Τα αυτονόητα ερωτήματα πέφτουν βροχή. Μα αν είναι έτσι γιατί οι πατριώτες της Νέας Δημοκρατίας και οι λεβέντες του ΤΣΙ.ΠΡΙ.ΖΑ δεν μελέτησαν, δεν τσεκάρισαν τα στοιχεία;

Μα αν είναι έτσι γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα πραγματικά στοιχεία; Γιατί δεν τα έχουν μπουμπουνήσει; Γιατί παριστάνουν τους «διαιτητές»; Γιατί έχουν φορτώσει την δικαιοσύνη με τις δικές τους ευθύνες;

Κι αν είναι έτσι τότε ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να καταλήξουν σε λαικό δικαστήριο στην πλατεία Συντάγματος!

Πολιτικό προσωπικό που τα μέλη του δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και δεν παραδέχονται τα «εγκλήματά» τους είναι για πέταμα. Για τα σκουπίδια. Ούτε. Γιατί ακόμα και οι χωματερές θα μολυνθούν από τα τοξικά τους. Απ όπου και να προέρχονται. Από τον Νίκο Ζαχαριάδη μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά. Και από τον Παπανδρέου μέχρι τον Τσίπρα!

Στη συνείδησή μου είναι καταδικασμένοι. Ως ανεύθυνοι και νενέκοι φιλοτομαριστές. Ούτε το παλτό μου δεν τους εμπιστεύομαι να το περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Αυτή η μοίρα του τόπου. Ολοι μα όλοι να μας θέλουν. Ολες οι ξένες δυνάμεις. Κάθε μία για τους δικούς της λόγους και για τα δικά της συμφέρονται. Κι όμως εκείνοι που δεν μας θέλουν, εκείνοι που κάνουν ότι είναι δυνατόν να μας καταστρέψουν είναι όλοι αυτοί που με υποκρισία δείχνουν στα μουλωχτά προς τον Ανδρέα Γεωργίου: Αυτός ο προδότης, αυτός ο εγκληματίας

Τέτοιοι είμαστε, τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα