Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο Χαλάνδρι - Συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος

Το αρρωστημένο πάθος, η ζήλεια και η ιδέα της απώλειας για τον 64χρονο συντροφό της που τους τελευταίους μήνες είχε μετατραπεί σε εμμονή, ήταν αυτά που οδήγησαν την 56χρονη Γερμανίδα στα άκρα και την ώθησαν να γράψει με τον πιο φρικαλέο τρόπο το φινάλε μιας ολέθριας σχέσης. «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος απεναντί μου. Του έριξα στην πορτοκαλάδα πέντε με έξι ηρεμιστικά γιατί φώναζε. Δεν ξέρω πως πέθανε...». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε η 56χρονη Γερμανίδα στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όταν μετά από δυο εβδομάδες

εντατικών ερευνών κατάφεραν χθες το μεσημέρι να την εντοπίσουν σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι και να της περάσουν χειροπέδες, λύνοντας το γρίφο του εγκλήματος με το «φασκιωμένο» και δεμένο χειροπόδαρα πτώμα που εντοπίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την «μπλοκάρουν» κυριολεκτικά στο παρά πέντε καθώς η γυναίκα είχε κάνει check out και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι η εγκληματική ενέργεια προσδιορίζεται στα μέσα Δεκεμβρίου, τότε ήταν που εμφανίστηκε το τελευταίο σημείο ζωής του 64χρονου. Με δεδομένο λοιπόν ότι η γυναίκα στις αρχές Ιανουαρίου πλήρωσε το ενοίκιο και εξαφανίστηκε κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν οτι για περίπου 15 ημέρες η Γερμανίδα έμενε στο διαμέρισμα της φρίκης με το πτώμα του συντρόφου της. Μάλιστα είχε στεγανοποιήσει τις πόρτες και τα παράθυρα με airstop προκείμενου να μην υπάρχουν διαρροές και η δυσοσμία προκαλέσει υποψίες στους γείτονες. Στη συνέχεια, χάθηκε - οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και στη συνέχεια για άγνωστο λόγο επέστρεψε στην Ελλάδα- βρίσκοντας καταφύγιο σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας. Τελευταίο ήταν αυτό στο Παγκράτι το οποίο ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει χθες το μεσημέρι όμως δεν πρόλαβε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα