Εθνική Ασφαλιστική: Αποζημιώσεις άνω των €46 εκατ. στον κλάδο αυτοκινήτων το 2018

Το 2018 για την Εθνική Ασφαλιστική έκλεισε με παραγωγικά αποτελέσματα που αποτυπώνουν τη σταθερή της κερδοφορία και διασφαλίζουν την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Το ύψος των αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν από την Εταιρεία στον Κλάδο Αυτοκινήτου ξεπέρασαν το ποσό των 46 εκατ. ευρώ το 2018.

Η Εθνική Ασφαλιστική διαθέτει τέσσερα ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης οχήματος Full

[Auto] (V1, V2, V3, V4) που προσφέρουν ιδανικό συνδυασμό καλύψεων και τιμής. Η φιλοσοφία των προγραμμάτων ασφάλισης Full [Auto], συμπυκνώνεται στα παρακάτω σημεία, τα οποία αφορούν όλα τα στάδια ασφάλισης, από την επιλογή του προγράμματος μέχρι τις διαδικασίες αποζημίωσης και εξυπηρέτησης του πελάτη. Τα πακέτα Full [Auto] προσφέρουν ουσιαστικά προνόμια στον ασφαλισμένο οδηγό, όπως:

Εκτεταμένη κάλυψη Αστικής Ευθύνης, με ενσωματωμένη Αστική Ευθύνη Πυρός του οχήματος, με το ίδιο ασφαλισμένο κεφάλαιοΕγγύηση ασφαλίστρου, με 2 ζημιές ανά έτοςΝομική Προστασία, που καλύπτει αμοιβή δικηγόρου και δικαστικά έξοδα και όχι μόνο νομικές συμβουλές2 πακέτα επιλογής Προσωπικού Ατυχήματος ΟδηγούΠροαιρετική κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων, με κεφάλαιο από τα μεγαλύτερα της αγοράς και χωρίς απαλλαγήΑντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση κλοπήςΚάλυψη μερικής κλοπής και αξεσουάρΚάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα χωρίς ο ασφαλισμένος της Εθνικής Ασφαλιστικής να εμπλακεί σε διευθέτηση της ζημιάς με τον άλλο οδηγόΚάλυψη ιδίων ζημιών από ατύχημα με κάλυψη ζημιών και από κακόβουλες πράξεις τρίτωνΚάλυψη φυσικών φαινομένων, συμπεριλαμβανομένης της χαλαζόπτωσηςΠρονομιακές παροχές υγείας, στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου, για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου και την οικογένειά του με στόχο την προληπτική φροντίδα της υγείας τουςΕκπτώσεις στα ασφάλιστρα σε οικογένειες που ασφαλίζουν περισσότερα του ενός οχήματα, στους πιστούς πελάτες που διατηρούν και άλλο ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην Εθνική Ασφαλιστική καθώς και στους προσεκτικούς οδηγούςΕυρύ δίκτυο Συνεργαζόμενων Συνεργείων όπου ο ασφαλισμένος μας απολαμβάνει σημαντικά οφέλη (π.χ. δωρεάν τεχνικός έλεγχος 15 σημείων, δωρεάν εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός κ.λπ.)

Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που ταιριάζει στις δικές του προσωπικές ανάγκες, όπως π.χ. μέσω πάγιας εντολής χρέωσης του τραπεζικού του λογαριασμού με οποιαδήποτε τράπεζα συνεργάζεται, ή πάγιας εντολής χρέωσης της πιστωτικής του κάρτας, Internet Banking, Phone Banking, και οnline εξόφλησης μέσα από την υπηρεσία ΕΘΝΙΚΗ WEBPAY.

Με συνέπεια στο ανθρωποκεντρικό της όραμα, η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της και προσηλωμένη στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέρει καλύψεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα