Επίπεδα άνοιξε η Wall Street μετά το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας

Επίπεδα άνοιξε η Wall Street την Τρίτη μετά το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς το βλέμμα των επενδυτών στρέφεται στο νέο γύρο εμπορικών συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας που ξεκινά σήμερα στην Ουάσιγκτον.

Ο Dow Jones Industrial Average υποχώρησε μόλις 5 μονάδες, καθώς οι απώλειες στη J.P. Morgan Chase αντιστάθμισαν τα κέρδη στην Walmart. Ο S&P 500 άνοιξε λίγο πιο κάτων από την επίπεδη γραμμή, ενώ ο Nasdaq

Composite διαπραγματεύθηκε μόλις 0,1% υψηλότερα.

Οι εμπορικές συνομιλίες σήμερα ακολουθούν τις διαπραγματεύσεις που περατώθηκαν στο Πεκίνο την περασμένη εβδομάδα χωρίς συμφωνία, αλλά οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι είχαν σημειώσει πρόοδο σε αμφισβητούμενα ζητήματα μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.
Οι συνομιλίες αποσκοπούν «στην επίτευξη των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών στην Κίνα που επηρεάζουν το εμπόριο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν επίσης την υπόσχεση της Κίνας να αγοράσει ένα σημαντικό ποσό αγαθών και υπηρεσιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε δήλωσή του.

Επτά από τους 11 σημαντικότερους τίτλους του S&P διαπραγματεύτκαν χαμηλότερα στο άνοιγμα, οι οποίοι οδήγησαν σε πτώση του χρηματοοικονομικού δείκτη. Η Goldman Sachs Group Inc υποχώρησε 1,2% και η JPMorgan Chase & Co 0,95%, επιβαρύνοντας και τον Dow.

Keywords
Τυχαία Θέματα