Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ανάκληση αδειών για δύο επενδυτικές

Σε ανάκληση αδειών δύο εταιρειών στη Λάρισα και την Ορεστιάδα προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη. Πρόκειται για τις ΦΙΛΟΔΕΙΚΤΙΚΗ Α.Ε. και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ. Παράλληλα, εξέδωσε εγκύκλιο για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε εξωχρηματιστηριακά παράγωγα χρηματοπιστωτικά μέσα, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών.

Η ανακοίνωση:

Το

Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 783/10.5.2017 συνεδρίασή του αποφάσισε:

Την έκδοση Εγκυκλίου σχετικά με την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε εξωχρηματιστηριακά παράγωγα χρηματοπιστωτικά μέσα (στα οποία σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνονται τα Forex, CFD's, Βinary Οptions), μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών.

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ» με έδρα τη Λάρισα, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν.2690/1999, λαμβάνοντας υπόψη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΦΙΛΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ» με έδρα την Ορεστιάδα, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν.2690/1999, λαμβάνοντας υπόψη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα