Ενδιαφέρον επενδυτών για το Roadshow στην μεσαία κεφαλαιοποίηση

Του Δημήτρη Παφίλα

Οι αυξημένες τιμές στην μεγάλη κεφαλαιοποίηση νομοτελειακά οδηγούν το ενδιαφέρον των επενδυτών προς την μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Την ερχόμενη Πέμπτη 26 Aπριλίου, η ΕΧΑΕ διοργανώνει ένα roadshow όπου θα συμμετάσχουν 19 εισηγμένες εταιρείες που θα παρουσιάσουν τις προοπτικές τους προς ξένους και Έλληνες θεσμικούς επενδυτές.

Ήδη σύμφωνα, με πληροφορίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή

απο funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι συναντήσεις που θα είναι και απευθείας μεταξύ των εισηγμένων και επενδυτών ή μξεταξύ επενδυτών που κατέχουν τις μετοχές και υποψήφιων επενδυτών θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Εκεί σε προσωπικές συναντήσεις ή ανά ομάδες οι επενδυτές, Έλληνες και ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν παρουσιάσεις για την ελληνική οικονομία καθώς και παρουσιάσεις απο 19 εισηγμένες εταιρείες. Μετά τις παρουσιάσεις οι επενδυτές θα περιηγηθούν και στο Μουσείο της Ακρόπολης ενω θα ακολουθήσει και εκδήλωση στον ίδιο χώρο.

Οι εισηγμένες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής : ΑΔΜΗΕ, Εχαε, Autohellas, Cenergy, Υγεία, Ελλάκτωρ, Ευρωπαϊκή Πίστη, Φουρλής, ΓΕΚ- Τέρνα – Τέρνα Ενεργειακή, Ιασώ, Ικτίνος, Ιντραλοτ, , Καράτζης, Κρι- κρι, ΟΛΠ, Quest, ΟΛΘ, Πλαστικά Θράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα