Ένας 3χρονος θετικός απολογισμός

Ο Νίκος Μαντζούφας γνωρίζει τον τρόπο της επικοινωνίας μέσα από τα social media και τον ασκεί με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία προβάλλοντας το θετικό παράδειγμα αναπτυξιακών πρακτικών που αφήνουν ισχυρό αποτύπωμα στην οικονομία και την κοινωνία.

Ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ με ανάρτηση του στο facebook κάνει ένα απολογισμό έργου καθώς κλείνει ο κύκλος ως προέδρου του Επενδυτικού Συμβουλίου του Jessica.
Ο Νίκος

Μαντζούφας γράφει: «Συνεδρίαση του Επενδυτικού Συμβουλίoυ του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού εργαλείου Jessica.

Απολογισμός Jessica (2013-2016) - Θητεία μου ως Προέδρου του Επενδυτικού Συμβουλίου Jessica.

Υλοποιήθηκαν:

43 υποδομές σε 10 τομείς, επενδύσεις 300 εκ στην πραγματική οικονομία

Αξιοποιώντας 100 εκ από το χρηματοδοτικό εργαλείο Jessica, παρέχοντας χαμηλότοκα δάνεια σε επενδυτικά σχέδια που προσέλκυσαν σημαντικούς ιδιωτικούς πόρους

Ενδεικτικά έργα: Μετατροπή ιστορικής καπναποθήκης σε ξενοδοχείο στη Δράμα - Σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο στα Ιωάννινα- Νέος σταθμός ΚΤΕΛ στην Κέρκυρα- Υποδομές ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Κοζάνη (έργο ΣΔΙΤ)-Σύγχρονο επιχειρηματικό πάρκο στα Χανιά- Δημοτικό πάρκινγκ στα Χανιά- Έργα οδοφωτισμού σε Θεσσαλονίκη και Μαλεβίζι Κρήτης-24 δημόσια σχολεία στην Αττική (έργο ΣΔΙΤ)- Τηλεματική αστικών συγκοινωνιών στην Αττική (έργο ΣΔΙΤ).

Ως Πρόεδρος του Επενδυτικού Συμβουλίου Jessica ευχαριστώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τις τράπεζες διαχειριστές (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Παγκρήτια Τράπεζα, IBG) και την ΕΤΕπ και όλους όσοι συνέβαλλαν στην αξιοποίηση του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού εργαλείου.

Βασικά όμως συγχαρητήρια στους επενδυτές που υλοποιούν σημαντικές παραγωγικές επενδύσεις. Το Jessica δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων με έμφαση στη βιωσιμότητα των σχεδίων, τη μόχλευση ιδιωτικών πόρων και την επιστροφή των κοινοτικών πόρων για νέες παραγωγικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα