Εκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Jumbo - Προς αντικατάσταση ο αντιπρόεδρος της εταιρείας

Εκτακτη συνεδρίαση αύριο του ΔΣ της Jumbo προκειμένου να αντικατασταθεί ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Ευάγγελος Παπαευαγγέλου εξαιτίας των διευκολύνσεων που φέρεται να παρείχε σε Κινέζους επιχειρηματίες να εξάγουν κεφάλαια εκτός Κίνας για αγορά ακινήτων. Πιο συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά την αγορά ακινήτων από Κινέζους στην Ελλάδα, με στόχο την απόκτηση golden visa

με παραβίαση όμως, των περιορισμών στην εξαγωγή κεφαλαίων από την Κίνα και ερευνάται ήδη από τις κινεζικές αρχές.

Ο ίδιος φέρεται να είχε συστήσει εταιρεία ακινήτων η οποία εξαγόραζε πολυτελή ακίνητα και σε συνεργασία με τρία τραπεζικά στελέχη έβγαζαν τα χρήματα εκτός Κίνας και Κινέζοι επιχειρηματίες αγόραζαν τα ακίνητα που είχε αγοράσει ο κ. Παπαευαγγέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία είχε άγνοια για τις φερόμενες δραστηριότητες του αντιπροέδρου της, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας Απόστολος Βακάκης επιστρέφει από το Λονδίνο προκειμένου να γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαευαγγέλου είχε αγοράσει σημαντικά ακίνητα στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα στα οποία και η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη, έναντι τιμήματος 4,7 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα