ΕΧΑΕ: Αλλάξτε τον τρόπο παρουσιάσεων

Κάθε χρόνο η ΕΧΑΕ διοργανώνει δυο παρουσιάσεις στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη-Λονδίνο) και η ανταπόκριση απο τους ξένους είναι μηδαμινή.

Φέτος, μάλιστα προστέθηκαν δυο ακόμα προορισμοί με Ουάσιγκτον και Σικάγο.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στην ζήτηση. Επιτέλους εκεί στην ΕΧΑΕ οφείλουν να ξανασκεφθούν τον τρόπο προσέγγισης επενδυτών.

Ας μιλήσουν με τις κορυφαίες εισηγμένες για το ζητούν οι επενδυτές ( λ.χ υψηλή εταιρική διακυβέρνηση,

ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία των επαφών κτλ) κι ας φτιάξουν ένα καινούργιο μοντέλο. Το παλιό μοντέλο – στο οποίο μιλά ο υπουργός και αναφέρει αναντίστοιχα στοιχεία με την πραγματικότητα – έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Επιπλέον, σε ότι αφορά τις ΗΠΑ η διοργάνωση δεν μπορεί να εκτελείται προς όφελος των δημοσίων σχέσεων ενός μοναδικού ιδιώτη ή των κυβερνητικών υπουργών. Όποιοι ιδιώτες θέλουν να αυξήσουν την περιουσία τους, ας βρουν άλλους τρόπους ή ας περιοριστούν σε ιδιωτικές ελληνικές εισηγμένες στις ΗΠΑ.

Μια οργανωμένη παρουσίαση κράτους και εισηγμένων εταιρειών δεν μπορεί να μετατρέπεται σε πανηγύρι για να ψωνίζουν στα πολυκαταστήματα οι υπουργοί και οι γυναίκες τους. Σ ότι αφορά την παρουσίαση στο Λονδίνο επίσης πρέπει να αναζητηθεί άλλος τρόπος ώστε να ξαναέλθουν περισσότεροι επενδυτές.

ΔΗ.ΠΑΦ

Keywords
Τυχαία Θέματα