Δείτε τις δουλειές με τα καλύτερα λεφτά χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου

Το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο δεν είναι για όλους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιος δεν περάσει από τα θρανία τους δεν θα βει μία καλά αμειβόμενη εργασία, με υψηλό κοινωνικό στάτους.

Τα πέντε πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα που δεν θέλουν πτυχίο πανεπιστημίου ή κολεγίου είναι:

Ηλεκτρολόγος:

Στις ΗΠΑ ένα μέσο ετήσιο εισόδημα ενός ηλεκτρολόγου κυμαίνεται στα 48.250 δολάρια, ενώ αναμένεται να έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για 134.000 νέες θέσεις

ηλεκτρολόγων έως το 2020.

Στις ΗΠΑ για να γίνει κανείς ηλεκτρολόγος χρειάζεται απολυτήριο Λυκείου και η αναγκαία μαθητεία, η οποία συνήθως πληρώνεται.

Web Developer:

Ο web developer είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και το coding ιστοσελίδων ενώ έρχεται σε επικοινωνία με τους πελάτες για να ικανοποιήσει τις σχεδιαστικές ή προγραμματικές τους ανάγκες. Το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει μέσο ετήσιο εισόδημα στις 63.490 δολάρια.

Πτυχιούχος χειριστής αεροσκάφους:

Ο πτυχιούχος χειριστής αεροσκαφών έχει ετήσιο εισόδημα 73.280 δολαρίων το χρόνο, απαιτείται δίπλωμα πιλότου και είναι υπεύθυνος για μη προγραμματισμένες πτήσεις αερογραμμών.

Ντέτεκτιβ:

Ένας ντέτεκτιβ, με μέσο μισθό 74.300 δολαρίων το χρόνο, εργάζεται ώστε να αποτρέπει εγκλήματα ενώ ερευνά υποθέσεις όπου υπάρχει παραβίαση του νόμου.

Πολλές οργανώσεις ντέτεκτιβ προσφέρουν στα μέλη τους την απαραίτηση εκπαίδευση.

Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας

Ένα από τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα που δεν χρειάζονται πτυχίο πανεπιστημίου είναι αυτό του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είναι αρμόδιος για την διαχείριση των αεροσκαφών ενώ αυτά βρίσκονται στον αέρα.

Ο ελεγκτής είναι υπεύθυνος για την ασφαλή ώρα προσγείωσης και απογείωσης ενός αεροσκάφους, ενώ η εκπαίδευση διαρκεί τρία χρόνια, ανάλογα με την εξειδίκευση του ατόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα