Απολύθηκε και τώρα συμβουλεύει πώς να κρατήσετε μια δουλειά

Η Τόμι Λάρεν, η αμφιλεγόμενη παρουσιάστρια του αμερικανικού δικτύου «TheBlaze» που πρόσφατα απολύθηκε για τις απόψεις της σχετικά με τις αμβλώσεις, προσπαθεί τώρα να συμβουλεύσει τη νεολαία της Αμερικής για το πώς να διατηρήσει μια δουλειά.

Η ξανθιά 24χρονη Ρεπουμπλικανή, γνωστή για τις συχνά ακραίες απόψεις που εξέφραζε μέσω της ολιγόλεπτης εκπομπής της και οπαδός του Τραμπ, εμφανίστηκε σε μια από τις βασικές θέσεις που εκφράζουν πολλοί Ρεπουμπλικάνοι και συντηρητικοί κύκλοι στις ΗΠΑ, που είναι το δικαίωμα των

γυναικών να επιλέγουν την έκτρωση.

Μάλιστα δεν δίστασε να κατακρίνει τη διαδήλωση 100 φοιτητριών της Notre Dame που αποχώρησαν από την τελετή έναρξης την Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν για την ομιλία του αντιπροέδρου Mike Pence.

Η διαδήλωση, που διοργανώθηκε από τον συνασπισμό ακτιβιστών φοιτητών της Notre Dame We StaND For, εγκωμιάστηκε από πολλούς, συμπεριλαμβανομένων των διοργανωτών του «Μαρτίου των γυναικών», αλλά αφού είδε το βίντεο της διαμαρτυρίας, η 24χρονη με σαρκαστικό ύφος έγραψε στο twitter: «Καλή τύχη κρατώντας μια δουλειά, παιδιά!».

Η ανάρτησή της δεν βρήκε ιδιαίτερη απήχηση και μάλιστα συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει σε περισσότερο συντηρητικές απόψεις γύρω από διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων είναι και οι αμβλώσεις. Οι δηλώσεις της Λάρεν και ο τρόπος που δικαιολόγησε τις απόψεις της δέχτηκαν οξεία κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το BBC, αντιδράσεις υπήρξαν και στο δίκτυο «TheBlaze» που, διέκοψε την συνεργασία με την 24χρονη.

Η Λάρεν είναι μία αμφιλεγόμενη παρουσία στις ΗΠΑ, ενώ ξεπερνά σε ακολούθους στα social media τον ίδιο τον πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα