Αποφασίζει Τσίπρας, νομιμοποιεί το κομμωτήριο: Μαλλιά & Κουβάρια της Κουμουνδούρου

Kάθε ημέρα που περνά η πραγματικότητα χαστουκίζει την κυβέρνηση συνοθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ο στόχος των Δημοσίων εσόδων υπολείπεται κατά 500 εκατ. ευρώ απο το στόχο, ενώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη των ιδιωτών αγγίζουν τα 90 δισ. ευρώ πλέον. Όμως, τα χρέη αυτά δεν τα δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ όπως συνηθίζουν να δικαιολογούνται οι Βουλευτές της.

Όταν δε αναφέρει κανείς για τα ποσά που χάθηκαν στις τράπεζες τότε η συζήτηση θα περιστραφεί

και πάλι στα δάνεια των κομμάτων – ΜΜΕ που αποτελούν το 0,5% των συνολικών δανείων. Κανείς δεν θυμάται ότι οι τράπεζες αποτιμήθηκαν 565 εκατ. ευρώ – πριν την ανακεφαλαιοποίηση – και τώρα όλο το ενεργητικό κινδυνεύει να ξεπουληθεί καθώς έχει περιέλθει υπό ξένο έλεγχο.

Περί τα 60 δισ. ευρώ επιχειρηματικά δάνεια θα βρεθούν στο στόχαστρο. "Δεν είναι ψηφοφόροι μας" θα πουν οι βουλευτές του Σύριζα, αν και πολλοί αριστεροί έχουν λάβει εγγυητικές επιστολές, όπως αποδεικνύεται, απο μη συστημική τράπεζα

Ενω λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά τα συγκλονιστικά ο πρωθυπουργός σε μια εκδήλωση – βεβήλωση του χώρου της Βουλής και του παλατιού του Όθωνα αποφάσισε να αναθέσει την συνταγματική αναθεώρηση στις λαϊκές συνελεύσεις (σε συλλογικότητες όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη). Ο Μπάμπης ο σουγιάς, Η Κούλα με το Ταγάρι, Το κομμωτήριο "Τα μαλλιά – κουβάρια" στην Κουμουνδούρου, Οι καταληψίες της Λεωφόρου Δημοψήφισματος 2015, κλπ θα αποφασίσουν τι θα αναθεωρηθεί απο το Σύνταγμα και αν θα ψηφίζουμε επειδή ο πρωθυπουργός του Σύριζα θέλει λαϊκή νομιμοποίηση. Να αποφασίζει ο Τσίπρας και να νομιμοποιεί τις αποφάσεις το κομμωτήριο Μαλλιά & κουβάρια στην Κουμουνδούρου.

Υ. Γ1 Στις συλλογικότητες δεν αναφέρουμε τους Ρουβίκωνες διότι αυτοί δεν αποφασίζουν για το Σύνταγμα. Το έχουν καταλύσει, αλλά είναι τόσο θρασύδειλοι ώστε δεν μας λένε και τον εντολέα τους.
Ό
Υ.Γ2 Εκεί που έβαλε πλαστικές καρέκλες ο Καρανίκας ήταν το πρώτο παλάτι του Όθωνα. Δεν είναι θέμα υπεράσπισης της Βασιλείας, αλλά της ιστορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα