Αποχώρησε από τη Huffington Post η Αριάνα Χάφινγκτον

Έκπληξη στον κόσμο των media αποτέλεσε η είδηση της αποχώρησης της συνιδρύτριας της Juffington Post, Αριάννα Χάφινγκτον, από τον όμιλο που αποτελεί μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στον τομέα των ψηφιακών εκδόσεων παγκοσμίως.

Η επίσημη ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει πως αποχωρεί καθώς αποφάσισε ότι δεν είναι σε θέση να εργάζεται ταυτόχρονα στην HuffPo και στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, την εταιρεία Thrive Global

που παρέχει υπηρεσίες ευεξίας.

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να ξεκινήσω μια startup και να συνεχίσω ως διευθύντρια σύνταξης στη Huffington Post. Σ/ημερα είναι ξεκάθαρο ότι αυτό αποτελούσε μια αυταπάτη», αναφέρει η ίδια.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες η Αριάνα Χαφινγκτον δήλωνε ότι θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται και στη HuffPo, που ίδρυσε 11 χρόνια πριν και την οποία πούλησε στην ΑΟL το 2011.

Η Thrive Global, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες με στόχο τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων τους, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια καμπάνια για τη χρηματοδότησή της, ενόψει της έναρξης της λειτουργίας της, το φθινόπωρο.

Η Huffington Post ανήκει στη Verizon Communications μέσω της AOL, η οποία αγόρασε τον φιλελεύθερο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο τον Φεβρουάριο του 2011 έναντι του ποσού των 315 εκατομμυρίων δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα