Άνοδος στη Wall - Στο επίκεντρο τα πρακτικά της Fed

Ανοδικά κινείται η Wall Street την Τετάρτη καθώς οι επενδυτές αναμένουν τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed. Επίσης, οι κύριοι δείκτες λαμβάνουν ώθηση από την άνοδο των τεχνολογικών μετοχών.

Πριν από λίγο, ο Dow Jones +0,22% στις 25.019 μονάδες, o S&P 500 +0,38% στις 2.726 μονάδες και ο Nasdaq +0,62% στις 7.278 μονάδες.

O Dow Jones σημείωσε άνοδο 100 μονάδων αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης με την Apple

να «πρωταγωνιστεί». Ο S&P 500 καταγράφει κι αυτός κέρδη με τα μη αναγκαία αγαθά να είναι ο κλάδος με τις καλύτερες επιδόσεις ενώ στην άνοδο του δείκτη συνεισφέρει και η τεχνολογία. Ανοδική πορεία και για τον Νasdaq καθώς ενισχύονται οι μετοχές των Facebook, Netflix και Alphabet.

Οι επενδυτές αναμένουν σήμερα τα πρακτικά της συνεδρίασης του Ιανουαρίου της Fed με τη Wall να αναζητά στοιχεία σχετικά με τον πληθωρισμό και τα επιτόκια.

«Μπορώ να υποθέσω ότι η Fed θα αναγνωρίσει τη σταδιακή αύξηση του πληθωρισμού, ειδικά από την πλευρά των προσδοκιών, όπως ανέφεραν στη δήλωσή τους», ανέφερε ο Peter Boockvar της Bleakley Financial Group. «Θα μιλήσουν επίσης αισιόδοξα για την αγορά εργασίας και την ευρύτερη οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα