Ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στις 13:30

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 13:30 ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος θα προβεί σε ανακοινώσεις στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου πιθανώς να αφορούν τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν οι περιορισμένες αλλαγές στη σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος, καθώς αποχωρούν από αυτό η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Νάσος Ηλιόπουλος, που είναι υποψήφιοι δήμαρχοι σε Θεσσαλονίκη

και Αθήνα αντίστοιχα. Ο ανασχηματισμός πιθανόν να περιλαμβάνει και κάποιες άλλες διορθωτικές κινήσεις, ενώ τα σχετικά σενάρια άρχισαν να διακινούνται έντονα μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδίωξη του Αλέξη Τσίπρα είναι να διευθετήσει στη συνέχεια όλες τις εκκρεμότητες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τον οποίο έχει διαμορφώσει εδώ και καιρό. Ήδη έκλεισε η συμφωνία της κυβέρνησης με τις τράπεζες για την πρώτη κατοικία και ακολουθεί το πλαίσιο για τις 120 δόσεις. Θέματα, που ενδιαφέρουν έντονα το Μαξίμου, αφού θεωρούνται αναγκαία για την προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα