Αγορά 100.000 μετοχών του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ από τη EUROLIFE



Συνεχίζονται οι αγορές μετοχών του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ από την EUROLIFE και οι επενδυτές παρατηρούν με ενδιαφέρον αυτή τη κινητικότητα, δεδομένης και της παρατεταμένης στασιμότητας που παρατηρείται στο ΧΑ. Η αγορά 100.000 μετοχών, συνολικής αξίας €383.000,00 καταδεικνύει ότι ορισμένοι ξένοι θεσμικοί επενδυτές συνεχίζουν να χτίζουν επιλεκτικά θέσεις. Υπενθυμίζεται ότι στις 1 και 2/9 η EUROLIFE είχε αγοράσει 25χιλ. και 35χιλ. μετοχές του Ομίλου, ενώ από τις 4/8/2016 ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης της μεταβίβασης του 80% της EUROLIFE
από την EUROBANK στη FAIRFAX. Μετά τις αγορές της EUROLIFE το ποσοστό που ελέγχει η FAIRFAX στη ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ξεπερνά το 6%, καθιστώντας την τον μεγαλύτερο ξένο μέτοχο της ελληνικού Ομίλου.

Η σημερινή ανακοίνωση του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ γίνεται καθώς ο κ. Wade Burton κατέχει τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της EUROLIFE ERB Life Insurance S.A., ενώ κατέχει ταυτόχρονα τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα