Αύξηση πωλήσεων αναμένει η Renault για το 2016

Οι προγραμματισμένες παραδόσεις της Renault θα αυξηθούν με ταχύτερο ρυθμό το 2016 σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η αυτοκινητοβιομηχανία αναμένει πως περισσότεροι αγοραστές θα δελεαστούν από νέα μοντέλα της εταιρείας όπως το Kadjar SUV.

Οι παραδόσεις αυξήθηκαν κατά 3,3% στα 2,8 εκατ. οχήματα το 2015, επιβοηθούμενες από μία ανάπτυξη της τάξης του 10% στην Ευρώπη, σύμφωνα με την

γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Renault υπολογίζει συνολική αύξηση ζήτησης νέων αυτοκινήτων κατά 1% με 2% για το 2016.

Με βάση μία νέα γραμμή μοντέλων, "η ανάπτυξή μας θα επιταχυνθεί το 2016 και θα βελτιώσουμε τη θέση μας σε όλες τις περιοχές" ανέφερε ο Thierry Koskas, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Renault. Η εταιρεία θα παρουσιάσει 10 νέα και ανανεομένο μοντέλα το 2016, συμπεριλαμβανόμενου του νέο Kadjar το οποίο στοχεύει στην κινεζική αγορά.

Η Renault αυτή την εποχή βρίσκεται υπό εξονυχιστική έρευνα μετά από υποψίες πως μπορεί να υπάρχει κάτι το μεμπτό στους αριθμούς των δηλωμένων εκπομπών ρύπων. Οι μετοχές της εταιρείας έπεσαν κατά 10% εκείνη τη μέρα μεταξύ φόβων πως η εταιρεία θα βρεθεί στη δίνη ενός σκανδάλου όπως η Volkswagen. Η Υπ. Περιβάλλοντος Segolene Royal δεν θέλησε να υποστηρίξει αυτές τις ανησυχίες, αναφέροντας πως δεν έχουν ανακαλυφθεί παράνομα συστήματα στα αυτοκίνητα και πως οι εργαζόμενοι και οι μέτοχοι θα πρέπει να μην ανησυχούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα