SAP: Οργανωτικές αλλαγές σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Tην αναβάθμιση τεσσάρων έμπειρων στελεχών, προκειμένου να αξιοποιήσει την υπάρχουσα δυναμική και να επιταχύνει περαιτέρω την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 2017, ανακοίνωσε η SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Ειδικότερα, η Λίνα Γρηγοράτου αναλαμβάνει τη θέση της Chief Operating Officer για Eλλάδα, Κύπρο και

Μάλτα. Ως SAP Services Client Partner τα τελευταία 7 χρόνια, ήταν υπεύθυνη για τη χάραξη και την υλοποίηση της στρατηγικής των υπηρεσιών για τους πελάτες της.

Ο Massimiliano Colicchio αναλαμβάνει το ρόλο του Digital Business Service Director για την Ελλάδα. Θα είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της SAP με συνέπεια και εξαιρετική ποιότητα, καθώς και για την επιτάχυνση της διείσδυσης της SAP στην ελληνική αγορά, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων πρωτοβουλιών και της παροχής υποστήριξης με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

O Άλεξ Μουρατιάν γίνεται Διευθυντής Πωλήσεων για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Από τον Αύγουστο του 2006 διαχειρίζεται το δίκτυο της SAP Κύπρου, το οποίο σήμερα περιλαμβάνει εκτός των 500 πελατών, και το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων SAP συνεργατών με πέραν των 100 επαγγελματιών νέας γενιάς. Τον Απρίλιο του 2014, προστέθηκε στα καθήκοντά του και η διαχείριση Μάλτας.

Τέλος, στην Πολίνα Παπαγιωργάκη ανατίθεται η θέση Head General Business Sales για την Ελλάδα, η οποία από το 2015 είναι υπεύθυνη του τμήματος Upper General Business Named Accounts ως Senior Account Executive.

Keywords
Τυχαία Θέματα