O Πούτιν δε φοβάται την αντιπολίτευση - "Καλωσορίζει" τους αντιπάλους του

Tην τελευταία φορά που το κόμμα του Putin βγήκε πρώτο στις γενικές εκλογές, οι κατηγορίες για "στημένες" κάλπες προκάλεσαν τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της κυβέρνησής του.

Μετά από πέντε χρόνια, ο Putin φαίνεται πως είναι τόσο σίγουρος για την εξουσία του που καλωσορίζει την πρόκληση από το κόμμα της αντιπολίτευσης του

Mikhail Khodorkovsky, τον πρώην δισεκατομμυριούχο πετρελαιοπαραγωγό ο οποίος κατηγορήθηκε για φόνο ενώ ήταν απών, τον Δεκέμβριο.

Ο Khodorkovsky ο οποίος πέρασε περίπου μία δεκαετία στη φυλακή έχει επιστρέψει, λέγοντας πως κάνει αυτό που τον έβαλε στη φυλακή, και πάλι: υποστηρίζει τους αντιπάλους του Putin. Από τη στιγμή που απελευθερώθηκε το 2013, ο Khodorkovsky υποσχέθηκε πως θα χρησιμοποιήσει ό,τι έχει απομείνει από την περιουσία του για να σταματήσει την κυβέρνηση του Putin, αν και ο ίδιος αναφέρει πως το Κρεμλίνο αυτή τη στιγμή έχει τόσο γερά τα ηνία της κοινωνίας, που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι αναλυτές συμφωνούν. Ο Πούτιν δεν έχει τίποτα να φοβηθεί κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών της 18ης Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα