O Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι η εκλογική εκστρατεία Τραμπ συμφωνήθηκε με τους Ρώσους

Ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Γιώργος Παπαδόπουλος, έκανε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση σε ηλεκτρονικό μήνυμα: οι σημαντικότεροι αξιωματούχοι της εκστρατείας του Τραμπ, συμφώνησαν σε προεκλογική συνάντηση με εκπροσώπους του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το μήνυμα, αν είναι αληθινό, θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς ότι η εκστρατεία του Τραμπ επιχείρησε να συνεννοηθεί στα κρυφά με τα ρωσικά συμφέροντα. Αλλά δεν είναι σαφές αν ο Παπαδόπουλος, που παραδέχτηκε την ενοχή του αφού είπε ψέματα ενώπιον του Ομοσπονδιακού

Γραφείου Διερεύνησης, απλώς καυχιόταν όταν έστειλε το ηλεκτρονικό μήνυμα της 14ης Ιουλίου 2016 σε μια επαφή που συνδέεται με τους Ρώσους. Δεν υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι συνέβη ποτέ μια τέτοια συνάντηση.

Το ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα παρουσιάζεται ως στοιχείο σε ένορκη βεβαίωση ενός πράκτορα του FBI, που υποστηρίζει τις κατηγορίες για εγκληματικές πράξεις εναντίον του Παπαδόπουλου, ενός νέου εθελοντή στο κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής στην εκστρατεία του Trump. Αλλά δεν περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς το μυστικό για το οποίο δήλωσε ένοχος και τη συνεργασία του με τον ειδικό σύμβουλο Robert Mueller.

Keywords
Τυχαία Θέματα