Louis Hotels: Με 20 διακρίσεις στο Tripadvisor ξεκίνησε το 2018

Συνολικά 20 διακρίσεις κατάφερε να αποσπάσει η Louis Hotels μέσω της βαθμολογίας που συγκέντρωσε στο Tripadvisor. Μάλιστα, τρεις από αυτές αφορούν την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες της δημοφιλούς τουριστικής πλατφόρμας, ενώ σε αρκετές άλλες βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, τόσο για την Κύπρο και την Ελλάδα, όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σύμφωνα

με ανακοίνωση της εταιρείας, το The King Jason Paphos απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Top Hotels in Cyprus, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαία ξενοδοχεία της Κύπρου, ενώ κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κατηγορία Top Hotels in Cyprus for service, ξεχωρίζοντας για τις μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει. Παράλληλα, το The King Jason Protaras αναδείχθηκε πρώτο ανάμεσα από 25 ξενοδοχειακές μονάδες στην κατηγορία Top Hotels in Cyprus for romance, βραβευόμενο για την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει στους χώρους του, ενώ κατετάγη δεύτερο στην κατηγορία του κορυφαίου ξενοδοχείου, πίσω από το The King Jason Paphos, χαρίζοντας έτσι στη Louis Hotels τις δύο πρώτες θέσεις.

Όσον αφορά την Ελλάδα, το TUI Family Life Kerkyra Golf (κεντρ. φωτ.) βρίσκεται στην ένατη θέση από 25 μεγάλες τουριστικές μονάδες σε όλη τη χώρα, όσον αφορά την κατηγορία των οικογενειακών ξενοδοχείων. Το TUI Family Life Kerkyra Golf προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και οι χώροι του είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων οικογενειών. Εκτός από την ξενοδοχειακή μονάδα της Κέρκυρας, τιμητική διάκριση στην κατηγορία family απέσπασε και το Louis Creta Princess (φωτ. παρακάτω).

Οι βραβεύσεις συνεχίζονται αφού τα ξενοδοχεία της Louis Hotels διακρίθηκαν και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Το Louis Ledra Beach αναδείχθηκε τέταρτο σε όλη την Ευρώπη και 14ο σε όλο τον κόσμο στην κατηγορία Top All-Inclusive Resorts, ενώ το Louis Phaethon Beach απέσπασε την ένατη θέση πανευρωπαϊκά.
Αναλυτικά οι βραβεύσεις των μονάδων της Louis Hotels για το 2018:

Top all-inclusive resorts in the world
14th out of the top 25 resorts – Louis Ledra Beach

Top all-inclusive resorts in Europe
4th out of the top 25 resorts – Louis Ledra Beach\
9th out of the top 25 resorts – Louis Phaethon Beach
20th out of the top 25 resorts – TUI Family Life Kerkyra Golf

Top hotels in Cyprus
1st out of the 25 top hotels – The King Jason Paphos
2nd out of the 25 top hotels – The King Jason Protaras
6th out of the 25 top hotelsLouis Imperial Beach
10th out of the 25 top hotelsLouis Ledra Beach

Top luxury hotels in Cyprus
14th out of the 25 top hotels – The Royal Apollonia

Top family hotels in Cyprus
8th out of the 25 top hotelsTUI Family Life Nausicaa Beach
11th out of the 25 top hotels – Saint Elias Resort

Top family hotels in Greece
9th out of the 25 top hotelsTUI Family Life Kerkyra Golf
18th out of the 25 top hotelsLouis Creta Princess

Top hotels in Cyprus for service
1st out of the 25 top hotels – The King Jason Paphos
4th out of the 25 top hotels – The King Jason Protaras
9th out of the 25 top hotelsLouis Ledra Beach
10th out of the 25 top hotelsLouis Imperial Beach

Top hotels in Cyprus for romance
1st out of the 25 top hotels – The King Jason Protaras
3rd out of the 25 top hotels – The King Jason Paphos
16th out of the 25 top hotelsLouis Ledra Beach

«Οι σημαντικές διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών και της στρατηγικής μας και πιστοποιούν την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το προσωπικό της Louis Hotels. Όσοι διαλέγουν την Κύπρο και την Ελλάδα για τις διακοπές τους δείχνουν την προτίμησή τους στα ξενοδοχεία μας, κάτι που μας γεμίζει με ακόμη περισσότερες ευθύνες για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλο και περισσότερες επιλογές και παράλληλα να αναβαθμίζουμε το τουριστικό προφίλ των δύο χωρών και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου», τόνισε ο Ιάσων Περδίος Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels.

Keywords
Τυχαία Θέματα