INSB Class: Διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο στον κλάδο του yachting

Ως ασημένιος χορηγός συμμετείχε στην έκθεση πολυτελών σκαφών αναψυχής «MEDYS 2018» ο νηογνώμονας INSB Class συμμετείχε ενεργά και αυτή την χρονιά.

Το περίπτερο του INSB Class υποδέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών δίνοντας την ευκαιρία σε επισκέπτες και συνεργάτες να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπροσώπους του INSB Class για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των σκαφών αναψυχής. Επίσης έγινε διάλογος για το νέο θεσμικό πλαίσιο που πρόσφατα

τέθηκε σε ισχύ σε ό,τι αφορά τα σκάφη αναψυχής και το οποίο σύμφωνα με τον INSB Class θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον θαλάσσιο τουρισμό στην χώρα μας.

Ακόμη, στο πλαίσιο της έκθεσης οι εκπρόσωποι του INSB Class υπογράμμισαν την προσπάθεια του Οργανισμού για περαιτέρω διείσδυση στον κλάδο του yachting, διατηρώντας σταθερά υψηλό το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών του.

«Το 5ο Mediterranean Yacht Show κατόρθωσε να ξεπεράσει τις υψήλες προσδοκίες και να αποδείξει περίτρανα πως αποτελεί την κορυφαία και πιο φαντασμαγορικη έκθεση πολυτελών σκαφών παγκοσμίως. Θα θέλαμε να μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην Greek Yachting Association (GYA) για την διοργάνωση μιας εξαιρετικής έκθεσης υψηλών προδιαγραφών. Ήταν μεγάλη μας χαρά να λάβουμε μέρος ως χορηγοί και να αφουγκραστούμε από κοντά τον παλμό του χώρου των πολυτελών σκαφών αναψυχής. Επόμενος σταθμός παρουσίασης των υπηρεσιών μας είναι τα Ποσειδώνια 2018, στα οποία ο INSB Class θα συμμετέχει έχοντας το δικό του περίπτερο» τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος του INSB Class.

Keywords
Τυχαία Θέματα